Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_też_jestem_zmęczona

kiedy...

Polecane posty

Nigdy nie będę go miała. Czy mam jakąś nadzieję, skoro nadal czekam ? I czy można to nazwać czekaniem ? Myślę o nim ciągle i tęsknię nieprzerwanie. Czy tęsknota może się zużyć ?

Gość PO$traszq
może jak się napisze koleyjną ksiązkę..a wydawca płaci jak za pierwszą....czytelnicy uwielbiaja mimo wszystko i teskniąc czekają :-) tylko jak odróznić potrzebę od pożądania ... czy tak jak kupę od gnoju? niby to samo ale subtelność można wyczuć na to fajne babki sie nie nabierają...bo zawsze czeba płacić za miłość również :-)))))))))))))))))))))))

Ja czuję, że jest nieskończona, we mnie, teraz. Tęsknię dzień w dzień, na nowo. Każdą komórką, każdą tkanką, narządem, całym ciałem. Nawet włosy tęsknią za jego dotykiem, skóra za jego oddechem, oczy za jego spojrzeniem, uszy za głosem. Myślę o nim, ciągle. Nie przestaję ani przez chwilę. KIEDY TO MINIE ?

Już dwóch próbowało przestrajać, a ona... ni drgnie ! Mija, kiedy się ma ? Czyli mam się przyzwyczaić do tego uczucia, bo nie zniknie nigdy... ? Walczyłam o niego i przegrałam. Z nim. Czy słowa : kocham Cię, ale nie mogę z Tobą być - są gorsze od - nie kocham Cię ? SĄ.

Takie słowa są kłamstwem i asekuracją, dla kogoś kto nie ma odwagi powiedzieć tego drugiego. Najtrudniej przyznać się do porażki, kiedy zainwestowało się dużo czasu. Jeżeli ktoś nie miał odwagi powiedzieć Ci tego drugiego w oczy i zachował się jak sadysta pozostawiając CIe w stanie zawieszenia niepewności i niezamkniętej sprawy, to może i zrobił Ci przysługę, że zwrócił Ci wolność. Szkoda uczuć Szkoda nawet sekundy mysli Sekundy życia