Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieta:-(

Mój facet jest chory psychicznie?

Polecane posty

Gość q2q2q2q2q2q2q
sama stworzyłaś problem. gdyby się nie pociął czytalibyśmy dzisiaj "on mnie nie kocha bo się nie pociął co mam robić"

Gość Xxxxxxxxxxxx435324
Droga autorko domyślamy się że to miałbyć żart ale nie powinnaś tak postępować.. Widze że temat był pisany jakiś czas temu. Ogólnie jak wam się teraz powodzi? Odpisz jak przeczytasz

Gość powerrrrrrrrrrrrr
Kocham kobiety dominujące

Gość ja bym sie bardziej zastanowił
a czemu pod twoją nieobecność sadza sobie Twoją córkę na kolanach;)

Gość MatkaRRRRRRRRRRRRRRRRrr
Ty powyżej jesteś pierdolnięty czy niedorobiony. Dziecko potrzebuje czułości i miłości obojga rodziców a wy już robicie z igły widły i wymyślacie Bóg wie co

Gość ViolettaDługosz28
Mam 28 lat.W wieku 26 lat rozwiodłam się z mężem ponieważ jak wracał do domu pijany np. po wypłacie, bił mnie, wyzywał i szarpał. Teraz mam faceta, który lubi być przeze mnie zdominowany, jest fetyszystą, i jak wraca do domu pijany np. po wypłacie, pada u moich nóg, całuje je, pieści, a także liże mi cipę i tyłek :P Zawsze to lepsze niż bicie :-)

Gość eeeeeeeeeewwwwwwwwweeeee
Oki ale ten alkohol niepotrzebny

Gość MalgorzataWeld
Mój też jest chory psychicznie bo nie pozwala mi sie zabawiac samej. wkurza sie o to

Gość sdlkjced
jak dla mnie to patologia, ale nie facet a autorka

Gość oshjfaoUIfh
Radze autorce jak najszybszą wizytę u specjalisty zajmującego się głową

Gość małafee
Witam:) Prawdopodobnie ty i twój facet jesteście po przeżyciach.On z rodzicami a ty ze swoim byłym.Oby dwoje czujecie się zagrożeni on ze ty go zostawisz a ty , ze on cię zrani tak jak były .On z tego co napisałaś jest fetyszystą i suchym alkoholikiem, a ty matka sama z dzieckiem i potrzebująca opieki.Ktora od niego dostałaś. To jest normalny odruch ze boisz się po tym jak on przeciął sobie rękę. Każdy by się przestraszył takiej reakcji. Myśle ze się kochacie tylko jesteście po dużych przejściach i potrzebujecie fachowej pomocy , ( psycholog rodzinny )żeby to z czasem się nie pogorszyło i Corka nie cierpiała . A tak pozatym myśle ze jesteście nawet fajna para tylko trzeba to troszkę z przeszłości oczyścić