Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieta:-(

Mój facet jest chory psychicznie?

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mój facet poszedl do pracy na 6.00, moja córka ma ferie, śpi sobie smacznie, a ja postanowiłam tu napisać. Chciałam sie podzielic z wami swoimi problemami. Przepraszam z góry, jeśli mój wpis kogoś zanudzi. Mam 25lat. Mój facet ma 27. Mam córeczkę 8 letnią ,ale jej biologiczny ojciec siedzi w więzieniu i będzie siedział jeszcze bardzo długo.Zwiazałam się z o dwa lata starszym mężczyzną w sierpniu 2012r. Niby wszystko fajnie się zaczęło, spotkania, wspolne zakupy, zamieszkał ze mną i moją córką w listopadzie. czyli po 3miesiacach znajomości.Brakowało mi pieniędzy na wszystko, a on nie dość że opłacał mieszkanie 800zł, to jeszcze oddawał prawie całą wypłatę. Nieraz tylko pomagał finansowo swoim rodzicom gdy trzeba bylo kupić węgiel i drzewo, spoko, to zrozumiałe.Życie moje i mojej córki nagle się polepszyło.W swoim życiu miałam tylko 3 partnerów. On jest moim trzecim. gdzy pierwszy raz zdecydowalismy się na zbliżenie, zaskoczył mnie. Zaczął całować moje stopy,całować całe nogi, kładł sobie je na swoim ciele,i mówi przy tym ze jestem jego panią a on moim pieskiem.W sumie spoksik,nic złego w tym nie widziałam,ale nie ukrywam że na początku byłam zaskoczona i z deczka onieśmielona tym wszystkim.Dodam że tak jest aż do teraz,przed każdym naszym stosunkiem.Przywykłąm do tego i nawet mi się spodobało,podnieca mnie to,bo on jest taki duzy 190wzrostu i dobrze zbudowany a ja mam 163cm wzrostu i jestem przy nim jak calineczka.W sobotę 9lutego wróciłam pijana od koleżanki.Pomagałam jej "w słodkim winie topić łzy" z powodu jej złamanego serca.Wrociłam do domu.On siedział z Karolinka na fotelu,trzymał ją na kolanach i czytał bajkę.Położyliśmy ją spać.Pytam go podcięta "kochasz mnie i zrobiłbyś dla mnie wszystko?" odpowiedzial ze tak.Wzięłam z regału nóż do tapet wysunęłąm ostrze na centymetr,i mówie "to udowodnij mi to i podetnij sobie żyły dla mnie" A ten bezmózg zrobil to naprawde! :-( To znaczy nie podciął żył,ale wbił ostrze aż krew trysnęła na stół!Zaczęłam krzyczeć zabrałam nożyk. Karolina sie przebudziła i przyszła do nas,na co odpowiedziałam ze wszystko jest w porzadku tylko sie troche zadrapał.Byłam w szoku.Nie spałam cała noc.On pojechal na ostry dyżur zeby mu zszyli ranę.Wrócił około 1.00.Nieodzywaliśmy się do siebie prawie całą niedziele.Czy myślicie że on może miec w sobie chorobę psychiczną?Dodam ze nie doswiadczylam nigdy zadnej agresji z jego strony,ani moja córka takze nie.Przyznał mi się kiedyś że kiedyś często pił alkohol,i po pjanemu raz uderzył swoją dziewczynę w twarz.On już półtora roku nie pije.Wiem to na 100%.Pracuje jako kierowca ladowarki,w pracy dmucha w alkomat.Potem wraca do domu, i juz jestesmy razem az do nastepnego dnia pracy.W weekendy tez zawsze razem.Boje sie troszkę o swoja córkę,bo gdy jedzie do swoich rodziców (200kmod nas) zabiera karolinke ze sobą,bo tam są psy i koty z którymi ona lubi się bawić.Ja jeszcze nie znam jego rodziców.Wstydze się ich poznać.Boje sie ich reakcji (kobieta z dzieckiem nie jego).Co wy o tym wszystkim myślicie?

Gość tp raczej ty jesteś chora
on cie kocha!!!

Gość ratatujcie mnie
Cześć wszystkim. Mój facet poszedl do pracy na 6.00, moja córka ma ferie, śpi sobie smacznie, a ja postanowiłam tu napisać. Chciałam sie podzielic z wami swoimi problemami. Przepraszam z góry, jeśli mój wpis kogoś zanudzi. Mam 25lat. Mój facet ma 27. Mam córeczkę 8 letnią ,ale jej biologiczny ojciec siedzi w więzieniu i będzie siedział jeszcze bardzo długo. x tyle doczytałam i stawiam diagnoze , nieuleczalna głupota .

Gość jjakskjhdhjska
Raczej bym powiedziała że to ty jesteś chora psychicznie Jak można ukochanemu takie coś powiedzieć

Gość byle do wiosny...
0/10 :O

Gość Szumszu
on jakiś sado maso jest pobaw się w dominę

Że to ty jesteś trochę nie normalna, masz kolesia który ciebie kocha a ty mówisz żeby to udowodnił i sie pociął....

Gość ghjklkjgh
Mi tez sie wydaje ze jest zwykłym masochistą. Lubi być zdominowany przez kobietę. Masakra, ja bym nie umiała żyć z takim facetem. Ale co kto lubi, jeśli Ci to nie przeszkadza to sobie zyjcie. Watpie aby on był agresywny, nic ci nie grozi. Chory psychicznie na pewno tez nie jest. Tylko nie każ mu robic dziwnych rzeczy bo pewnie zrobilby dla Ciebie wszystko :D Nawet jakbys mu kazała przebic sobie penisa gwozdziem, z miłosci do Ciebie tez by to pewnei zrobił haha

Gość jokapopopopo
jak naj szybciej wyżuć go z domu zanim zacznie kaleczyc ciebie czy dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest chory to pewne

Gość Waldekefwegfeargerg
Jakie te kobiety sa glupie no i po kiego grzyba takmu gadalas?

Gość wiosnaaaa yupiiii
po pierwsze to Twój facet lubi BDSM, lubi być zdominowany, a po drugie, nigdy więcej nie każ mu robić takich głupich rzeczy, by udowadniał, że Cie kocha. Bo to zrobi. Ja rozumiem dlaczego tak powiedziałaś, to miał być żart, ale widzisz, to taki typ przy tym zdominowaniu , że wziął to dosłownie i przy tym pewnie nie myślał, że to coś naprawdę złego. Nie jest chory psychicznie, skoro Cie nie bije. Ani Twojej córki.

Gość ale p o j e b n a
zdecydowanie to ty jestes chora psychicznie-ojeciec dziecka siedzi w więdzieniu- co za patologia

Gość patologiaPATOLOGIA
Jednym słowem jedna wielka PATOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mówicie, że jest masochistą, i lubi być zdominowany przez kobiete. No fakt, sama to zauważyłam po sobie. Czy mam przez to myśleć że do mojej córki kiedyś też może poczuć coś takiego!!?? :-/ Czy mam się zacząć o nią bać?? :-/ Sama nie wiem co mam robić. Pierwszy raz spotkałam sie z takim typem faceta. Do soboty było ok, ale po tym zdarzeniu z nożem juz nie wiem co mam myśleć!! :-( Dzisiaj wrócił z pracy jakiś taki dziwny. Przywitałam się z nim pocałunkiem w usta żeby sprawdzić czy nie czuć alkoholu. Nie pił nic

Od jakiegoś czasu mam problem ze wzdęciami. Ich 'zapach' jest tak straszny, że mnie nie niesamowicie zawstydza i dla mnie samej jest okropny:( Nie mam problemu z chodzeniem do toalety. Ale tam kolejny smród... Zauważyłam, że przyczyniają sie do tego zielone warzywa jak brokuły czy szpinak- więc je wyeliminowałam z diety. Ale co jeszcze? Jem śniadanie i drugie tez, po pracy kolo 15.30 jem obiad 1 daniowy, bez zup. PO południowej kawie, jem jakiś owoc. Z rana jeszcze jem owoce i warzywa. Jem regularnie. Po 18 nie tykam już jedzenia. Na fitness chodzę 2 razy w tygodniu, do tego nartki zimą i rower gdy jest cieplej. Co dzień dodatkowo ćwiczę na określone partie ciała- tak z 45min. Lubię się ruszać, bo ruch sprawia mi przyjemność. Ale te moje wzdęcia strasznie mnie zawstydzają. Błagam o pomoc

PODSZYWACZKO SPADAJ!

Myślę, że to ty jesteś chora psychicznie. Jak można komuś kazać podciąć sobie żyły. Szoda faceta, bo widać, że porządny gośc, ale zbyt zapatrzony w Ciebie jak na razie :(

Gość MOŻEJKO
JEŚLI JET PEDOFILEM TO JAK NAJBARDZIEJ POWINNAŹ SIE MARTWIĆ O CÓRĘ!

Gość ixyyyyyyyyyyy
ja bym sie martwila o ciebie niewiadomo czego mozna sie po tobie spodziewac i jakich "dowodow milosci" mozesz oczekiwac w przyszlosci nie tylko od partnera ale takze i od dziecka

Gość DOMINAŁajka33-33-33
ODDAJ GO MNIE :P :p :P ;P ;p :P

Gość ggghhyhbb
Ty jesteś psychiczna Nawet jak to prowo to tylko psychiczna wymysli taki temat

Gość Piter36523456
Autorko tematu pomyśl troche kto w waszym związku jest psychicznie chory. On który się stara jak może czy Ty która wymyślasz krzywe akcje na temat udowadniania miłości

Gość Jezus57653
co co yebać mi się chce

Gość kiskaaki
hehe :) on lubi jak nim zadzisz i i z tym nóż traktował jako rozgrywke seksualną, a ty jesteś chora psychiczna :) 1- tekst podetnij sobie żyły 2-wpuszczasz po 3 mc faceta pod dach pomimo że masz dziecko i powinnas być odpowiedzialną matką 3- zabiera twoje dziecko w miejsce w ktorym ty nigdy nie byłaś i do ludzi których nie znasz ktoś dokończy liste ?? bo ja stąd spadam :)

Gość justic87
4.) zaszłaś w wieku 16 lat

Gość Keroooooooo
wypisujesz takie rzeczy na necie a byc moze twoj maz to przeczyta i cie znienawidzi

Gość dfsdfasfsa
tez uwazam ze to raczej ty ejstes chora nie on.

Gość uweeee
Witaj.Namów go na wizytę u psychologa, pójdźcie razem,i on dalej Was po kieruje pozdrawiam