Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaolci

Smoczek TT wieloprzepływowy...

Polecane posty

Gość mamaolci

Może wyda wam się to banalne, ale czy smoczek TT trój-przepływowy to to samo co wieloprzepływowy? Czym to się różni? Jestem zainteresowana kupnem, ale nie wiem czy to to samo... Chcę podawać kaszkę mojej córce z butli, bo łyżeczką jeść nie chce... Może któraś z was spotkała się z tymi smoczkami z tej firmy?

Gość fwrfwrefwref
Nie wiem jaki to ale ja mam taki TT specjalny do kaszek i jest rewelacyjny, na dodatek wielokrotnie bardziej trwały niż ich inne smoczki.

Gość mamaolci
posiadasz smoczek 6+kaszka?

Gość mamaolci
a ile Twoje dzieciątko ma? moja 5mscy i boję się jej podawać ten 6+ żeby się nie zachłystywała...

Gość xcvbnm,.xcvbnm
TT ma wlasnie wieloprzeplywowy a nie 3przeplywowy ma naciecie w krzyzyk do kaszki jest ten specjalny i jest duzo lepszy niz wieloprzeplywowy.Moje dzieci tak ssaly ze porozrywalo te krzyzyki a znowu jak dawalam nim samo mleko to sie krztusily strasznie mimo ze jest opisany 0+ to nie nadaje sie do samego mleka.Kup ten do kaszek jest swietny.

Gość xcvbnm,.xcvbnm
z tego wieloprzeplywowego jak mocno pociagnie to sie bedzie krztusic bo ten krzyzyk sie mocno otwiera.w tym do kaszki jest specjalny otworek do kaszki i leci tak jak trzeba.

Gość fwrfwrefwref
Mhm... u nas też niezbyt sprawdziły się te smoczki z nacięciem w krzyżyk (a już wcale te w dziurką czy dziurkami - moje dziecko bardzo słabo ssało i końcu piło coraz mniej). Teraz żałuję że w ogóle się z nimi męczyłam a ile wydałam(!) bo szybko się niszczyły. Ale fakt że gdy kupiłyśmy ten do kaszki (właśnie ten 6+), to córa była dużo starsza od twojej. Z drugiej strony nie wierzę żeby dziecko zachłysnęło się kaszką podawaną przez ten smoczek. Śmiało próbowałabym na twoim miejscu.

Gość mamaolci
do kaszek dla 5 msc dziecka? nie będzie za szybko jej leciało i nie będzie się krztusić?

Gość xcvbnm,.xcvbnm
musisz sprobowac i pamietaj im gestsza kaszka tym wolniej leci wiec na poczatek rob jej gesta to sie nie zachlysnie.Powodzenia!