Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona ://///

Problem z facetem - smsy.

Polecane posty

Ehhh od jakichś 2 miesięcy spotykam się z kolesiem. Na początku miły strasznie, smsy non stop. Teraz ostatnio jakby jest inaczej. Jak się widzimy jest zajebiście miły i w ogole, komplementy. Ale jakoś tak rzadziej do mnie pisze. Ostatnio pisalismy w piątek i nie odzywał się do dzisiaj. Rano wysłałam mu smsa czy, żyje. Napisał, że odezwie sie po 15. I teraz nie wiem jak to rozegrac? Bo przeciez nie bede mu robić wyrzutów bo to jeszcze gorzej wyjdzie... Poradźcie coś !!!

Gość gfdgdfdf
faceci ogólnie nie lubią pisać smsów. na początku pisze, bo się musi bardziej wysilić. potem przestają. skoro na spotkaniach jest ok, to nie susz mu głowy :)

no na spotkaniach jest super, ale na początku wysyłał mi po 40 smsow dziennie więc raczej to nie jest typ który nie lubi wysyłania smsów :/ a teraz 3 dni echo, wkurzyłam sie

Gość nei wiem co o tym myslec
to ja mam gorzej.. bo moj co chwile dzwoni i pisze, a mnie juz cos trafia bo nie chce mi sie siedziec i z nim gadac godzinami. my juz 2 lata razem jestesmy

Skoro już na początku Cię olewa i nie pomyśli o tym, żeby chociaż zadzwonić - olej typa, za pół roku nie będzie pamiętał o Twoich urodzinach 🖐️

No to jak mam sie teraz zachowac? Napisze do mnie po 15 i co mam zrobic? Nie odpisywać? Odpisywać oschło czy normalnie?

Odpisz normalnie, ale potem daj sobie na wstrzymanie i zaczekaj, kiedy najdzie go ochota na kontakt, nie narzucaj się i nie pisz już pierwsza do niego. Po prostu.

dziewczyny pomóżcie proszę, jak radzić sobie z takim typem?

Tak zrobię. ehhh chuj mnie strzela z takimi debilami :O

Gość och, kolejna panienka która
się dziwi że jak sama nie wykazuje inicjatywy to i u faceta ona słabnie zresztą, to tylko smsy, ile Ty masz lat? liczą się spotkania, a jak masz sprawę to zadzwoń i porozmawiaj

To prawda. Macie racje. Muszę się ogarnąć. Ehhh... po prostu wkurza mnie, że na początku non stop do mnie pisał a teraz nie... Na spotkaniach jest super, ale już sama nie wiem jak to interpretować.

Gość muszę sie wygadać
ja mam dokładnie to samo: najpierw ciągle pisał pytał co u mnie, teraz codziennie się odzywa ale zazwyczaj raz... i też po 15 :) wiec ja powoli zaczynam stosować technike że kiedy on ma czas to ja nie mam i on zaczyna sie amrtwić co ja takiego robię ze mu nie odpisuje.. ale ciężko jest to zastosować bo mi na nim zależy..

Gość dokładnie, dokładnie, dokładni
Nie potrafiłabym milczeć tyle dni, nawet jak mam zasadę, że to facet powinien się starać i napisać czy zadzwonić pierwszy. Mój też ma fazę nie odzywania się cały dzień, ale wtedy z reguły sprawdza mnie - czy mi zależy, czy odezwę się pierwsza :)

Jak już Cię zdobył to nie licz na to, że teraz będzie tak jak na samym początku :) Mój ukochany dzwoni średnio dwa razy dziennie, pisze, ale my się co drugi dzień widzimy, więc taki dzień milczenia jest bardzo zdrowy :D

Gość muszę sie wygadać
ja też czuje się taka sprawdzana... ale dziewczyny musimy pokazać że też mamy swoje życie i nie czekamy jak te księżniczki kiedy nasi panowie znajdą czas. nie oszukujmy się, ale napisanie smsa nie trwa godzinę, tylko w porywach do minuty... ja jemu odpisuje ale też po godzinie, a jak pyta co robię to po prostu jestem zajęta troszkę ;)

To przestańcie wyczekiwać na te sms-y i tyle.

No właśnie, ciezko kogoś olewać jak Ci zalezy.

Gość muszę sie wygadać
ja mam jeszcze z nim taką nieuregulowaną sytuację bo chyba mamy co do siebie inne wymagania, ale napisał do mnie własnie że juz nie może się doczekać kiedy mnie zobaczy:/

ja tez mam raczej nieuregulowaną sytuacje. Ale ja nienawidze sie bawić w kotka i myszke :/ albo chce albo nie, jak nie chce to niech spada a nie takie podchody ;/

Gość muszę sie wygadać
jasne że tak, nie mam czasu na wymyślanie gierek i zwabianie go. Albo chce albo nie chce, niech sobie znajdzie inną małolatę z którą będzie się droczył. fajny z niego chłopak,ale jest bardzo pewny siebie bo jest przystojny i myśli że moze mieć kazdą na pstryk. trzeba znalezc sobie zajecie i nie myslec o nich, ich kreci to ze kobieta jest niedostępna. A ja dopiero teraz to zrozumiałam bo od 5 lat nie "kreciłam z nikim" i nie wiedzialam zwyczajnie jak sie zachować wobec nowego faceta, bo ost. 5 lat byłam z kimś i nie było gierek i "kto się pierwszy odezwie ten złamas"

Gość a to kto jest ?
a to kto jest , twój chłopak czy kochanek ? jak chłopak, to wiesz, może nie ma czasu, obowiazki, a jak kochanek - to z inną siedzi, i ciebie ma dosyć

no dobra ale jak wytłumaczyć to, że jak sie już spotkamy to on jest bardzo miły, zazdrosny i w ogole? Od razu pisze smsa jak sie rozstajemy itd. Z jednej strony mam ochote mu powiedzieć, że nie ze mną takie gierki ale mam wrażenie ze to moze odnieść odwrotny skutek...

Gość muszę sie wygadać
nie mów mu na razie. ściągnij sobie w pdfie książke dlaczego mężczyzni kochają zołzy. Rewelacja. wszystkie rady są bardzo praktyczne.

Czytałam to. Ale w takim razie jak powinnam zachować się dzisiaj jak do mnie napisze wg Ciebie?

Gość dla mnie to samo ale ja jestem
naidiotyczniejsza książka na świecie, nie dziwię się, ze faceci Was zostawiają po paru latach jak stosujecie rady z nie, księżniczki🖐️

Nie spodobałyście się im i tyle w temacie. Gdyby tym kolesiom na was zależało to pisali by za pewne więcej smsów niż na początku :) Brutalne ale prawdziwe, oziębły kontakt z ich strony jest jednoznaczny z spadkiem zainteresowania wobec was dlatego na waszym miejscu dałbym sobie siana i olał sprawę bo szkoda nerwów. Jak facetowi zależy to pisze i pisze i sam wychodzi z różnymi inicjatywami. Nie róbcie sobie nadziei niepotrzebnych. pozdro

Gość Nastia Janowa
Bzdura. Mój facet nie pisał do mnie dużo SMS, ani ja do niego. Po prostu tego nie lubimy. Wolimy zadzwonić raz dziennie. Poza tym każde z nas miało obowiązki, pracę. Mówi się, że przecież to tylko minuta, ale to jest wybicie się z pracy. Każde chwilowe wybicie się na jedną minutę to 10 minut na włączenie się z powrotem w tryb pracy.

Gość muszę sie wygadać
dla mnie to samo ale ja jestem - to ja się z nim rozstałam bo pewne rzeczy się wypalają , nic nie trwa wiecznie;) idę do fryzjera, jak wróce to wypowiem się wiecej

Gość matka polka85
może skończyły mu się darmowe sms po prostu!!