Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona ://///

Problem z facetem - smsy.

Polecane posty

Gość muszę sie wygadać
wkurzona jesteś jeszcze może? gdyby coś napisał np co u Ciebie? ja odpisałabym po prostu ok a gdyby on czy coś sie stało (bo napisałas inaczej nic zwykle) powiedz ze nie, a dlaczego on zacznie to tłumaczyc a Ty jemu Kotku jestem zajęta, odezwe sie pozniej (odezwij sie w rzeczywistosci kilka godzin pozniej a najlepiej nast, dnia. widze ze "nasi" faceci sa dosc podobni (pewnie jak wszyscy), na mojego to poskutkowało, od razu sms: a co takiego robisz, ale juz nie odpisałam, w nocy znowu tel od niego, ale odezwałam sie dopiero wieczorem nast. dnia. i co sie dzieje itp... ja czasem umiem pograć w takie zabawy, ale nie mam 13 lat i nie lubię tego robic, wolę być sobą..

Gość onaonanoaona
Oczywiście odezwał się, zaprosił do kina. ogolnie był miły, ale ja urwałam smsy. Potem jak godzine nie odpisywałam to zaczął znowu pisać ale już mu nie odpisałam. Na facetów najlepiej działa olewka ale dla mnie to jest chore.

Gość muszę sie wygadać
ja teraz jestem taka w ku-wio-na że aż mnie nosi: napisał mi smsa: odwiedzisz mnie? a ja ze on do mnie niech przyjedzie a on kiedy a ja ze jutro? dzisiaj? a on ze nie wie czy bedzie mial czas. a ja to po co sie mnie zapraszasz do siebei? a on a czy ja powiedzialem kiedy masz mnie odwiedzic??? a ja ze w takim razie nie mam pytan a on dzwoni o co ja sie gniewam. co za cieć malinowy. o nie, teraz to dopiero zacznie sie olewka.