Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilka pytańń.

Kilka pytań odnosnie chodzenia na basen.

Polecane posty

Gość Kilka pytańń.

Otóż- pływać nie potrafię, na basenie bylam dwa razy ze szkoly ale mialam wtedy jakies 8 lat i prawie nic nie pamiętam. Patrzyłam na cenniki i zwykle są np 45 minutowe wejścia- np 8.45-9.30. Ale na niektórych stronach bylo ze za każde rozpoczęte 5 minut jest dopłata 1zł. Jak oni to sprawdzają? :-P Ja myslalam że płaci sie przed basenem kupując np bilet albo karnet a tu takie udziwnienia? To co oni zapisują każdą osobę z numerkiem szatni ile kto byl czy co! :-P jak to z tym jest? No i bilet sprawdzają gdzie? Przed wejściem do szatni? Bo przecież na basen go nie wezmę ze sobą :-P no i następna sprawa- podobno lepiej sie umyć po skorzystaniu z basenu a w jednym regulaminie bylo napisane ze mycie sie po wyjściu z basenu jest zabronione, można conajwyżej się opłukac :-P nie wydaje wam sie to dziwne?

liczą od czasu kiedy przechodzisz przez bramke i przykladasz opaske od momentu jej zwortu, proste:P

Gość Kilka pytańń.
Wiem dobrze że nie wszystkie tak robią :-P uprzedzając pytania : moja rodzina jest na basen nie chodzi i nie wiedzą :-P

Gość Kilka pytańń.
No widzicie jak ja byłam wtedy jako dziecko nie bylo chyba żadnych bramek ani opasek z chipem :-P były tylko opaski z kluczykiem. A teraz te bramki są na każdym basenie?