Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona, poniżona

Rozstanie po 6 latach.

Polecane posty

setunia..nie produkuj sie bo Ona i tak do niego pierwsza napisze i bedzie prosiła zeby do niej wrócił a za miesiac załozy ten sam temat... czytasz co ona napisała w ogóle....że ja nie chce zeby on cierpiał jak ja odejde hehehehehehehehe no to mnie rozbawiło do łez:-)

czyli od poczatku wszystko poszlo nei tak raczej juz teraz tego nie zmienisz

Gość Zdradzona, poniżona
Nie będę go prosiła bo on tego nie chce! Tak nie myśle o sobie i to jest mój błąd!

Wiesz... To co powiem może Cię zaboleć. Nie będzie cierpiał. On za bardzo kocha samego siebie - zresztą tylko samego siebie - by sobie pozwolić na cierpienie z powodu kobiety. W niczym mu nie zawiniłaś. Teraz musisz walczyć o siebie. A on niech dorośnie.

Gość Zdradzona, poniżona
Wiem dla niego zawsze liczył się tylko on, nie ja:( a z mojej strony było odwrotnie..

najlepiej idz do psychologa moze on ci pomoze bo nas nei sluchasz

doskonale wiem co czujesz, mi mąż też powiedział że kocha mnie i swoją kochankę, też się musiał zastanawiać nad tym z kim chce być, niby po dwóch dniach wrócił skruszony ale to nie był jednorazowy skok w bok, to było 7 miesięcy kłamstw i po 1000sms wysyłanych miesięcznie do tej suki! kompletnie nie wiedziałam co robić i do dziś nie wiem a minęło 7 miesięcy, jakby tego było mało zaszłam w ciąże dzień przed tym gdy się to wydało... teraz mam dziecko w brzuchu i męża który sam nie wie kogo kocha... nie mam pojęcia co robić? nie chcę by dziecko nie miało ojca. od 7 miesięcy codziennie płaczę, nie mogę się po tym pozbierać...

Gość Zdradzona, poniżona
Przykro mi, jednak cieszę się teraz że odeszłam nie bede przeżywałą tego co Ty a na pewno by tak było w przyszłości:(

Gość Zdradzona, poniżona
W pewnych momentach wiem że to najlepsze co mogę zrobić, lecz przychodzą chwilę zwątpienia:(

zdradzona, zastosuj starą góralską metodę - klina klinem sforsuj :) Wybierz sobie dzisiaj jakiś ruchomy cel i wceluj:D

ups... nie wceluj, tylko miało być... działaj:D

Gość Zdradzona, poniżona
Ha ha, myślisz że to dobry pomysł?

pewnie, że w tym wypadku dobry Sprawdź sama:D

Gość Zdradzona, poniżona
Jest ktoś kto bardzo chce mi pomóc, ale to nie jest mój były i w tym jest problem:(

14:45 [zgłoś do usunięcia] Zdradzona, poniżona Jest ktoś kto bardzo chce mi pomóc, ale to nie jest mój były i w tym jest problem :D:D Że co? Ej, no weź albo oddech, albo zrób baranka, a potem jeszcze raz się zastanów, o co Ci chodzi:D

Twój były już Ci wystarczająco pomógł, więc poszukaj innej ofiary, która mogłaby Ci pomóc:)

Gość Zdradzona, poniżona
Innej ofiary? W tym związku to ja byłam ofiarą... Nie potrzebuję nikogo podobnego do niego... Nie chce tego samego.

oj tam, podświadomie chcesz :) bo jakbyś nie chciała, to byś już sama działała :)

Zdradzona, mnie były zdradził 3 razy, byliśmy ze sobą prawie 10! lat. Po 9 zrobiłam mu awanturę żeby sie wreszcie określił czy chce ze mną zakładać rodzinę czy nie. A też przetrzymałam jego "kocham was obie" w pewnym momencie, z tą różnicą że jak z nią był to ja go nie błagałam tylko dość nieskutecznie zrywałam kontakt. I wiesz co zrobił? W 2011 w grudniu ze mną zerwał, płacząc i mówiąc że mnie kocha, po dwóch tygodniach spotykał się już z inną, do której się przeprowadził a po 4 miesiącach zaręczył się z nią! Przez ten czas mówił mi jak mnie kocha i tęskni, choć mieszkał już w innym mieście. Podpytywał czy na randki chodzę kiedy sam już z nią mieszkał. Kiedy załamałam się po tym i odcięłam się od niego zupełnie, spotkaliśmy się przypadkiem w naszym mieście rodzinnym i chciał mi się wytłumaczyć. i wiesz co powiedział gdy spytałam po co okłamywał mnie że mnie kocha? Że gdyby go ktoś teraz spytał, to by zgodnie z prawdą powiedział że mnie dalej kocha, na co ja spytałam czemu zatem się zaręczył, a on, uwaga: ZARĘCZYNY TO NIC. Więc widać czekałam 10 lat po nic. Wylądowałam u psychiatry, bo chciałam się ratować przed tym wszystkim. Dostałam antydepresanty, a jemu obiecałam że zrobię wszystko żeby go nigdy więcej nie spotkać, mało tego, powiedziałam mu w twarz że WSZYSTKO CO MI ZROBIŁ WRÓCI DO NIEGO. To było w tamtym roku w maju. Po paru miesiącach odżyłam i cieszę się że się przestałam tak upadlać.

Gość Zdradzona, poniżona
Nie mam zamiaru szukać kogoś innego, nie na tym mi zależy aby go zastąpić..

Gość Zdradzona, poniżona
Aguś i jak teraz sobie radzisz? Da się to przetrwać?

Po tym co zrobił wreszcie otworzyłam oczy. Przeszłam najwyższy stopień upokorzenia i obiecałam sobie: NIGDY WIĘCEJ. We wrześniu zaczęłam się spotykać z facetem, z którym się przespałam (drugi facet w łóżku) i chociaż nie jesteśmy razem mimo iż bym chciała, to się przyjaźnimy. O byłym myślę, ale już bardziej racjonalnie. Gdzieś tam w serduchu tęsknię ale wiem że zniszczyłabym się do reszty, myślałam nawet o najgorszym... Teraz próbuję się odbudować, a mam prawie 29 lat i mi jest trudniej znaleźć faceta w tym wieku. Ale nie poddaję się.

Gość Zdradzona, poniżona
A ile minęło od waszego rozstania?

tego oficjalnego 14 miesięcy, w styczniu raz się przespaliśmy, dopóki mi nie powiedział ze się z obecną spotyka. Kontakt zerwałam w maju

Gość Zdradzona, poniżona
Dlaczego my kobiety pozwalamy na to żeby nas faceci ranili, naprawdę to jest cięzko zrozumieć:(

nie jesteś kobietą, jesteś jeszcze dzieckiem, niedojrzałym osobnikiem, który się uzależnił od drugiej osoby. :)

Gość Zdradzona, poniżona
Wczoraj miałam chwile zwątpienia, chciałam napisać i dowiedzieć się co on w końcu postanowił. Było mi tak ciężko, ale nie napisałam na szczęście. On się nie odezwał:( mimo że były walentynki które zawsze spędzaliśmy razem... Był z nią:(

co dzień będzie lepiej,a to ze sie nie odzywa to bardzo dobrze,bo znów by ci oczy zaczął mydlić nie potrzebie a ty masz jak najszybciej zapomnieć o tym gościu... Wstawaj rano i powiedz sobie...będzie dobrze bo ja tak chce,szkoda mojego czasu na tego gnoja...