MałaaJaa 0 Napisano Luty 12, 2013 Jest ktoś tak jak ja zmęczony już swoim wyglądem, cellulitem i tym, że nasze ciało nie wygląda tak jak byśmy chciały ? Do tego obwisłe pośladki, mało jędrne ciało, za dużo tłuszczu, czy brak mięśni na brzuchu.. To chyba ostatni dzwonek do tego żaby na plaży wyglądać seksownie i być dumną z tego jak się wygląda, może łatwo nie będzie, ale ja chcę spróbować, i wierzę w to że mi się w te kilka miesięcy to uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaaJaa 0 Napisano Luty 12, 2013 Fajnie by było jak by ktoś dołączył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaśkagrubaśka Napisano Luty 13, 2013 Ja chętnie dołącze, nie mogę sobie darować że się tak zapuściłam, nigdy nie byłąm szczupła, ale przy 64 kg podobałam się sobie, miałam fajne jędrne ciałko, a teraz.... 72, tłuste uda, ramiona i fałdy na brzuchu, muszę coś z tym zrobić i potrzebujęwsparcia, jaki masz plan zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach