Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka1992

Rzucić czu nie...

Polecane posty

Gość Alka1992

Hej. Mam na imię Ala i mam pewien problem odnośnie mojego związku. Ostatnio z moimi dwiema kuzynkami pojechałam do Mojego chłopaka na impreze, byłam z nim lekko skłócona. No ale wszyscy troche wypili. Moja kuzynka położyła się u niego w łóżku bo w tym pokoju byliśmy. Po chwili ja się położyłam z nią. Gdy rano się obudziłam pierwsza myśl która mi przyszła to gdzie jest mój chłopak. Weszłam do jednego pokoju a tam spał jego kuzyn. w momencie gdy weszłam do drugiego on spał z moją drugą kuzynką w jednym łóżku. a w tym pokoju były dwa łóżka i jeszcze był pokój wolny. Jestem strasznie zazdrosna więc w pierwszej chwili zerwałam z nim. Wg nich rozmawiali i zasnęli. Co ja powinnam w takim wypadku zrobić?

Gość Ntaaksjjj
a zaszło coś między nimi? Czy poprostu byli tak pijani że nawet nie zdawali sobie sprawy z tego że śpią razem?

Gość Alka1992
no oni mówią że nie. Ale skąd ja to mam wiedzieć;/ widziałam tylko że spali razem.

Gość Halka1917
zrób co chcesz nikt ci nie będzie ani narzucał ani dyktował ani radził twoje wybory i twoja odpowiedzialność na tym polega dorosłość

Gość my vallentive
Jak by z takich rzeczy miały kończyć się związki to każdy byłby sam. Daj spokój a takimi rzeczami to bo tylko pogarsza sprawa. Lepiej pogadaj z chłopakiem i po problemie a nie już odrazu zrywam z Tobą. Zastanów się dwa razy nad tym.

Gość Alka1992
Dodam że ona jest strasznie ładna i wygadana, dosłownie ideał dla mężczyzn. Ma prawie 18 lat, ja 21 a "Mój Chłopak" 22. Ona jak wypije to się strasznie klei no ale w tym wypadku nie mam pojęcia jak było.

Gość Alka1992
ja chce tylko się doradzić z powodu że jestem zazdrosna. Wiem że on w tym przypadku pewnie by mnie zostawił. Osobiście nie wyobrażam sobie żeby mój chłopak spał z jakąś tam dziewczyną a ja bym miała to tolerować.