Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harddrive

Dziewczyna

Polecane posty

Gość harddrive

Cześć Zostałem zaproszony na studniówkę. DZiewczyna bardzo fajna, lubimy się, często piszemy. Kiedyś byliśmy parą. Za każdym razem wodzimy za sobą wzrokiem. Aż tu nagle mówi mi, że jest lesbijka z dziwnym uśmiechem. Jej koleżanka śmiejąc się mówi, że są razem. Ja na to, że całus by wszystko wyjaśnił, ale one, że nikt o tym nie wie i nie chcą się ujawniać. Zapytałem ich najlepszego kumpla na osobności czy one rzeczywiście są homo, on na to, że nic mu o tym nie wiadomo. Za nic w świecie nie wierze, że to prawda, ale na jednej ze stron (jej strony internetowej) doczytałem się sformułowania "ja już nie chce być lesbijką". Na jej stronie jest mnóstwo zdjęć modeli i przystojnych aktorów, co myslicie???

Gość harddrive
jak myślicie? :))

Gość matka polka85
moim zdaniem dziewczyna chce ci kołka wbić do głowy !!! nic nie rób samo sie wyjaśni!! a ty znajdz taką co cię nie bedzie wystawiać na takie próby !!! JA też tak zrobiłam raz nawet się całowałam na środku sali z 2 koleżankami bo chciałyśmy sie uwolnić od naprwde głupich facetó!! nie bierz tego do siebie !! dziewczyna nie całowała sie wiec nie zależy jej na tym aby to wyglądało prawdziwie!!!