Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnn z Krakowa

Gdzie na Walentynki w Krakowie?

Polecane posty

Gość onnnn z Krakowa

Macie może jakis pomysł gdzie można spędzić walentynki w Krakowie? Chodzi mi o jaką fajna restaurację z dobrym jedzeniem?

A co lubicie? Na slodko zawsze jest niesmiertelny Wedel. Z "konkretow" - kiedy mieszkalismy w Krakowie, naszym miejscem na romantyczne kolacje byl Indus Tandoor na Slawkowskiej.

Gość sweetdreammmmmm
a może powiecie, gdzie można się wybrać, żeby miło spędzić czas z ukochaną osobą i nie koniecznie tylko w walentynki, ale o każdej porze roku?

Gość gość
Polecam w tym roku wybrać sie w to miejsce http://www.ckbrowar.krakow.pl/ naprawde fajne, do tego dobre piwko- chyba najlepsze w mieście i dobre jedzenie.

Gość Ilovecofee
My pojechaliśmy do restuaracji Mekong. Muszę przyznać, że był ot udany dzień. Babcia zabrała syna, a my moglismy pobyć razem. Oderwałam się od kuchni i obowiązków. Jedzenie bardzo smaczne, atmosfera była miła, fajne dekoracje walentynkowe. Polecam nie tylko na walentynki ;) aaaa Mekong jest przy ul. Kamieńskiego 11

Gość Ilovecofee
My pojechaliśmy do restuaracji Mekong. Muszę przyznać, że był ot udany dzień. Babcia zabrała syna, a my moglismy pobyć razem. Oderwałam się od kuchni i obowiązków. Jedzenie bardzo smaczne, atmosfera była miła, fajne dekoracje walentynkowe. Polecam nie tylko na walentynki ;) aaaa Mekong jest przy ul. Kamieńskiego 11

a nie lepiej skoczyć w góry, które mamy przecież tak blisko? Nie myśl, że odpowiednia odzież jest droga, bo w sklepie 8a.pl są nieraz bardzo niskie ceny, a takie rzeczy starczą Ci na lata. Nie masz wymówek :P

Gość ania kozer
Polecam restauracje AIKA na walentynki swietne jedzenie , lampka wina gratis do zamowienia, super atmosfera:)

Gość antek889
Podoba mi się w restauracji Ganesh. Bywam tam czasami z dziewczyną i jeszcze złych doświadczeń nie mieliśmy. W miarę szybko podają jedzenie, zawsze jest świeże, ładnie podane, ogólnie czysty lokal mimo że w piwnicy. Wystrój – klasa

Gość foryka
Jak Kraków to tylko Q Hotel Kraków i ich restauracja. Serio, jest mega romantycznie, nie wiem jakie są koszta pewnie wszystko piszę u nich na witrynie czy zawsze można zadzwonić, mój narzeczony nie chciał mi powiedzieć - ja nie sprawdzam :P w każdym razie oferta obejmuje kolacje, pokój, śniadanie do pokoju, szampana. Pokoje są świetnie, w ogóle jest romantycznie widok z okien na Wawel.

Gość gość
Romantyczny spacer po Nowej Hucie :classic_cool:

Gość izabela33
Restauracje w Krakowie są bardzo dobre. Myślę, że z powodzeniem możecie odwiedzić restauracje Tradycyja. Tutaj http://tradycyja.pl/ masz więcej informacji o tym miejscu. Kuchnia włoska i polska w tradycyjnym wydaniu.

Gość Saminga
Co prawda już po walentynkach ale niedługo dzień kobiet :) Jeśli panowie chcielibyście gdzieś zabrać swoje drugie połówki to polecam restaurację Złota Pipa (http://restauracja-pipa.pl/pl). Niepowtarzalny klimat krakowskich piwnic z XIII wieku, przepyszne domowe jedzenie i bardzo miła obsługa to gwarancja udanej randki z ukochana osobą :)

Gość gość
Nauczyłem się jeść na ostro w www.indianfood.pl Zacząłem od potraw łagodnych, przez średnie, aż po indyjsko ostre. Menu jest pod tym względem bardzo zróżnicowane. Jest ostro, ale w jakościowym stylu. Nie ma chemicznych dodatków w jedzeniu, ani innego syfu. Wiele rzeczy robią na bazie autorskich pomysłów bezpośrednio w restauracji.

Gość gość
Do 50 – 60 złotych w dwie osoby można pójść do www.indianfood.pl W sumie studenckie ceny i naprawdę duży wybór potraw indyjskich. Poza kurczakiem polecam u nich krewetki ze świeżymi pomidorami. Na co dzień nie jem owoców morza, ale u nich jakoś mi posmakowało.

Gość gość
Super miejscem na walentynki jest Stara Zajezdnia. Nie dość, że klimatyczne bardzo miejsce, to też maja super jedzenie, ostatnio jadłam mule - pycha!

Gość gość
A my poszliśmy na dworzec! Znalazłam wcześniej tanie połączenie do Wiednia i zrobiłam ukochanemu niespodziankę! Nic się nie wydało bo przez portal www.europodroze.pl można płacić online, więc zrobiłam to w tajemnicy, w fotelu. Ale miał minę :D