Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Co ja za sny mam :(

Polecane posty

Jeden z najgłupszych jakie miałam :D Opiszę krótko :D Śniło mi się, że umówiłam się z jakimś facetem na seks za kasę :D - już samo to mnie załamało :O :O ale dalej... Koleś ten był studentem i był taki przeciętny z wyglądu...w miare upływu czasu stawał się coraz brzydszy :O Taki świński blondyn z piegami :O no ale to nie było najważniejsze. Jego pokój był staromodny, jakaś wersalka, stare okna, zasłony. Zasłoniłam je aby zrobić półmrok, a on rozłozył łożko. łożko było tak wąskie, że tylko on się na nim położył. No więc ja usidłam na tego kolesia :D No i niby uprawialiśmy seks, ale on leżał jak kłoda i był jakby taki zniechęcony. Myślę sobie o co mu kurwa chodzi :D nagle powiedział, że nie chce już i wyciągnął notatki i zaczął się uczyć :O:O:O okzało się ze studiuje na tym samym wydziale co ja :O no i koniec...ja pierdole... :D

Gość dewf
Madame Ciapata Rozwiazuj krzyżówki lu klej modele, a nie wypisuj takich gniotów na forum;/

podswiadomie chcesz, zeby facet wzial Cie ostro i zruchał jak prawdziwa szmate ;) zeby zbrukał wulgarnie Twoje ciało, uzył go

zastanawia mnie tylko ten jego szpetny ryj, chyba Cie to kreci wlasnie, on taki okropny a ty taka bezbronna, cos jak piękna i bestia. no cóż, powodzenia ale w dzisiejszym spiździeniu rasy męskiej chyba niewielu zaspokoi te twoje fantazje

Gość ixyyyyyyyyyyy
poszukaj go na wydziale, moze to przeznaczenie

WŁAŚnie nie kręci, nigdy nie poszłabym do łożka z takim facetem :D no ale w śnie robiłam to dla kasy, więc to się nie liczyło. A i nie wiem czy mi w koncu zapłacił czy nie :D

podswiadomosc polega na tym, ze nie jestes tego swiadoma. nie zaplacil bo jednak bylo nudno i sie wzial za notatki :D oj ciapata musisz sie chyba podszkolic w ars amandi :P

Gość dla kasy zrobilabys wszystko
puszczalska zdziro :D

ze mną nigdy nie jest nudno :O ten sen zniszczył moją samoocenę po troszku

Gość Oto i ja
Madame jestem Twoim fanem , dasz mi maila ? :)

Gość Oto i ja
Madame jestem Twoim fanem , dasz mi maila ? :)

Gość Madame Ciapata.
A kiedyś mi się śniło że siedziałam z jakims towarzystwem przy stole ,nagle jakaś dziewczyna wstała i walneła kupe na talerz i wszyscy zaczeli to jeść :(