Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mmartaa.......

czy mozna jesc takie rzeczy na diecie???

Polecane posty

Go艣膰 mmartaa.......

czy wskazane zebym na diecie, kt贸r膮 stosuje bardzo r贸偶n膮 jednego dnia jem same kanapki z ciemnego pieczywa innego jab艂ka, zupe wiosenna ostatnio sobie zrobilam, chi艅szczyzne wczoraj zjadlam troszke. a dzis aby urozmaicic i te偶, 偶e juz ze trzy tyg nie jadlam nic dobrego zrobilam sobie salatke z : puszka kukurydzy, puszka tu艅czyka w sosie w艂asnym, 4 jajka gotowane, jeden ma艂y og贸rek kiszony, jedna saszetka ry偶u ugotowanego al dente trzoszke soli pieprzu no i trzy 艂yzki majonezu niedu偶e bo sa艂atka jest sucha.. a i trzy plasterki cebuli posieka艂am w kostke. jem dzis ta salatke i nic wiecej, podjadam jak czuje g艂od i mam trzoche wyrzuty sumienia przez ten majonez. jak uwazacie czy taka salatka wogole wchodzi w gre podczas odchudzania?? mysle ze polowe salaterki zjadlam wiec dzis moze jablko moze dwa zjem i starczy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ahaahahhaaa
tyle to ja w tydzien nie zjem i ty jestes na diecie? chyba na przytycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmartaa.......
nie przesadzaj przeciez nie jem tego w jeden dzien, dzis zrobilam sobie salatke aby sie nie glodzic za bardzo i zjesc cos innego niz chrupie pieczywo wafle ryzowe, ciemny chleb z salata i keczupem- keczup tez dla lepszego smaku. wiesz ja tak naprawde cale zycie jestem na diecie, jem male ilosci bo odkad pamietam pecznieje mi brzuch wiec nie moge zjesc naraz duzo.. przy kazdym odchudzaniu jadlam sam ciemny chleb i jablko np. 5 kromek pieczywa dwa jablka i tak codziennie glodowka. tym razem chcialam nie glodowac tylko cos pojesc moze rzeczywiscie dieta na przytycie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahaahahhaaa
sorry ale zrozumialam ze to jesz w 1 dzien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmartaa.......
no wiec jak uwazacie czy podjadanie takich rzeczy przeszkodzi mi w odchudzaniu czy nie?? zaznacze ze chce schudnac raptem trzy kilo kt贸re przyszly mi wraz z rzuceniem palenia no moze cztery. dwa kilo juz mi spadly i teraz waga mi stanela w miejscu, stad moje pytania o salatke:) moze moja waga stoi w miejscu przez wlasnie takie urozmaicanie sobie diety??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weretrete
mysle ze na diecie nie powinno sie podjadac bo tak nie schudniesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rwrewrew
ja tam na dietach jem ok. 1700 kcal, pij臋 piwo, jem czasem p膮czka, i jak bilans jest ujemny to chudn臋... nie chud艂am za to na diecie 1000-1200 kcal, by艂a za niska dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmartaa.......
weretrete ja nie podjadam, ja nic procz tej salatki dzis jeszcze nie jadlam co dwie godziny trzy godziny wyjmuje z lodowki i lapie ze cztery 艂yzki. rwrewrew czyli sugerujesz ze moge jesc i mozna schudnac tylko w odpowiednich ilosciach..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weretrete
ja to mam tak ze nieraz jem non stop pzrez 3 godz co skoncze to za kilakanascie min znowu jem , potem nie jem pare godz i od nowa znowu co chwile, mam tak co 2 dzien nie mam nadwagi ale nie chudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jmnmbn
Przecie偶 liczy si臋 bilans. Mo偶esz nawet je艣膰 s艂odycze, ale pod warunkiem, 偶e spalisz nadmiar kalorii (aktywno艣膰 ruchowa). Zasada jest taka - chcesz wi臋cej lub bardziej kalorycznie zje艣膰, musisz si臋 wi臋cej rusza膰. Ot ca艂a filozofia ;) Je偶eli nie chcesz 膰wiczy膰, to niestety musisz obci膮膰 kalorie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 britta1234545
ja nie cwicze teraz wogole, duzo chodze i spaceruje jem ok 1500 kal i nie chudne to ile mam jesc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 britta1234545
a w tym jem chleb i ciastka moze dlatego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aleksandra Ki艣膰
Ta Twoja dieta jest beznadziejna i nigdy na niej nie schudniesz, wiesz mi pr贸bowa艂am r贸偶nych diet i na pocz膮tku nie mia艂am o tym poj臋cia i si臋 g艂odzi艂am co doprowadza艂o do choroby. Na pierwszy rzut oka widz臋 tu 偶e za du偶o w臋glowodan贸w i za ma艂o bia艂ka w diecie i za du偶o tych owoc贸w. Ja po wielu trudach zgubienia kilku kilogram贸w zainwestowa艂am w tabletki odchudzaj膮ce Forever Slim, mo偶na je kupi膰 na allegro. Poleci艂a mi je moja trenerka fitness, jej mam je bra艂a i 艣wietnie schud艂a. Trenerka nie potrzebuje bo nigdy nie mia艂a z tym problem贸w. Mi uda艂o si臋 schudn膮膰 11 kilogram贸w ju偶 po miesi膮cu bez jaki艣 drako艅skich diet i m臋czarni. Jedynie wyrzucenie s艂odyczy z diety, poza tym jad艂am ile chcia艂am. No i oczywi艣cie fitness 2 lub 3 razy w tygodniu, zale偶y jak z prac膮 mi wychodzi艂o.

Udost臋pnij ten post

Aleksandra Ki艣膰 Te tabletki co艣 faktycznie da艂y czy to reklama bo widz臋 ju偶 2 tw wpis na temat tych tabletek?

Udost臋pnij ten post