Ania90 0 Napisano Luty 12, 2013 W przeciągu pół roku, 4 razy miałam takie plamienia, występowały od 11-15 dnia cyklu, (cykle 29-32 dni) i trwały od 3-5 dni, ale w tym miesiącu wydaje mi się ono bardziej obfite i na wkładce zostają brązowe ślady. Mój ginekolog uważa, że wszystko jest w porządku, ale może powinnam poprosić o skierowanie na jakieś badania hormonalne, lub usg bo czytałam, ze plamienia mogą mieć związek z hormonami lub np torbielem jajnika? Może któraś ma podobne objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blueberry21 Napisano Luty 12, 2013 Spokojnie, plamienie owulacyjne jest normalne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blueberry21 Napisano Luty 12, 2013 Aczkolwiek usg byloby i tak wskazane;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania90 0 Napisano Luty 12, 2013 dziękuję:) przy najbliższej wizycie u ginekologa wspomnę mu o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blueberry21 Napisano Luty 12, 2013 Mysle,ze jesli powiesz,ze chcialabys zeby zrobil Ci usg to nie bedzie problemu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach