Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekmateusz

Mam 27lat i jestem prawiczkiem bez pracy mieszkam z rodzicami

Polecane posty

Gość gość
w polsce nie mozna poprawic swojej sytacji jesli nie jestes "szlachetnie" urodzony chyba ze jestes smierdzacym zydziskiem kretaczem i partaczem. nie kazdy ma to we krwi

Gość gość
wyobraz sobie ze zadna inteligentna osoba nie da pracy komus bez kwalifikacji i doswiadczenia. xxx nie da bo znajda frajera co bedzie robil za 2tys wszystko inne rozdane po znajomosci nie pierdziel o doswiadczeniu i kwalfikacjach deklu

Gość gość
Ja rowniez mieszkam z rodzicami i wspolczuje ze wasi was wywalili z domu ale to chyba bardziej na wsiach maja takie zwyczaje?

Gość gość
"co sie nim przejmujesz przeciez to jakis wiesniak nic sie nie poradzi na zle wychowanie" takie cie to boli ale ze pieprzy glupoty o tym ze na swiat sie nie prosil to juz jest wg ciebie dobre zachowanie?

Gość gość
no sory nikt sie nie prosil

Gość gość
"nie da bo znajda frajera co bedzie robil za 2tys wszystko inne rozdane po znajomosci nie pierdziel o doswiadczeniu i kwalfikacjach deklu" to siedz dalej na bezrobociu i placz ze wszystko rozdane po znajomosci.

Gość nigdzieeeeeeeeeeeee
to rozdane po znajomosci to atrakcyjne posady reszta chlam za 1500

Gość gość
Tym bardziej jezeli ktos mieszka z rodzicami, utrzymanie ma wiec moze pojsc do pracy za 2 tys. Cala to kwote wrzucic w nauke jezykow, jakies studia, cos co sie lubi robic , co jest interesujace i sprobowac zajsc jak najdalej. Wiekszosc z was to slabi ludzie bez woli walki. Lepiej przegrac walczac niz sie poddac.

Gość nigdzieeeeeeeeeeeee
"jakies studia" i tyle w temacie narazie

Gość gość
czemu myslisz ze jak ktos nie zarabia 10 tys nie ma pracy mieszka z rodzicami to przegraniec? i tak kazdy trafi do 2 metrowego dolu wole siedziec z rodzicami niz zyc jak chce niz robic jak robol 40 lat za 2 tys

Gość gość
"Ja rowniez mieszkam z rodzicami i wspolczuje ze wasi was wywalili z domu ale to chyba bardziej na wsiach maja takie zwyczaje?" nie wiem czy na wsiach czy w duzych miastach ale gdy ktos ma 30 lat i unika jakiejkolwiek pracy to chyba kubel zimnej wody w postaci ultimatum o wyrzuceniu z domu obudzi z marazmu.

Gość gość
moje dzieci pojda do pracy bo mam nadzieje ze wtedy polska bedzie przystepniejsza dla zwyklego obywatela i bedzie sie oplacalo pracowac

Gość gość
""jakies studia" i tyle w temacie narazie" nie moja wina ze do matury sie nie przykladalas/les i jedyne na co cie stac to "jakies studia"

Gość karmakarmakarmakarmakarmakarma
jak juz sie zrobilo dzieci to trzeba je utrzymywac nie ma zmiluj bo i ty jako stary pryk z domu wylecisz

Gość gość
sam pisales o "jakis" studiach podejrzewam ze takowe robisz nie kazdy tez ukonczy prawo bo nie kazdy ma do tego glowe

Gość Capri_Sun
Najwazniejsze zeby cos robic ze soba,a nie siedziec w jednym punkcie bo to nic nie zmieni w twoim zyciu, trzeba probowac, a nie czekac na posade prezesa, gorsza praca tez nie gyzie, bo jak sie kiedys obudzisz czekajac na lepsze perspektywy az same przyjda to okaze sie ze masz siwe wlosy, pomarszczona twarz i nawet nie bedziesz mial sily zeby sobie uderzyc niemca w kask z powodu prostaty :P sorki za koncowke ale nie moglam sie powstrzymac,przepraszam :P

Gość gość
"czemu myslisz ze jak ktos nie zarabia 10 tys nie ma pracy mieszka z rodzicami to przegraniec? i tak kazdy trafi do 2 metrowego dolu wole siedziec z rodzicami niz zyc jak chce niz robic jak robol 40 lat za 2 tys" Nie wiem z czego to wywnioskowales. Ludzie ktorzy poddali swoje zycie i nie walcza o lepsza przyszlosc = przegrancy. Maja po 20 pare lat i nie robia nic tylko "zyja jak chca". A gdy rodzicow zabraknie, to co? pod most? czy zasilki?

Gość gość
"gość sam pisales o "jakis" studiach podejrzewam ze takowe robisz nie kazdy tez ukonczy prawo bo nie kazdy ma do tego glowe" Tak we wrzesniu bronie sie na budownictwie a od pazdziernika ide na informatyke.

Gość gość
jak rodzicow braknie to i ja z 60 lat bede juz miala to moge nawet do grobu sie szykowac

Gość gość
ps co taki "wygraniec" robi na babskim forum moze to jedyny kontakt z plcia przeciwna?? xD

Gość gość
"jak rodzicow braknie to i ja z 60 lat bede juz miala to moge nawet do grobu sie szykowac" pogratulowac podejscia.

Gość gość
dzieki lepsze to niz niewola w tym systemie

Gość gość
dobra szkoda czasu moze nawet po drugiej stronie siedzi jakis przemadrzaly chudzielec w okularkach co dzisiaj nie p******l to naskakuje na obcych ludzi i pisze glupie docinki ide bo goraco mi nie wiem tylko czy przez tego dalna czy przez klimat papatki

Gość gość
"ps co taki "wygraniec" robi na babskim forum moze to jedyny kontakt z plcia przeciwna?? xD" Ten temat mnie sprowadza. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3361498 Nie potrafisz nic wniesc do dyskusji piszesz cos o kontaktach z plcia przeciwna. Wybacz ale z kobieta ktora ma 20 pare lat a zyje jak moi dziadkowie nie potrzebuje kontaktu.

Gość zrobie ci
Ja moge się przer****c za darmo

Gość gość
"gość dobra szkoda czasu moze nawet po drugiej stronie siedzi jakis przemadrzaly chudzielec w okularkach co dzisiaj nie p******l to naskakuje na obcych ludzi i pisze glupie docinki ide bo goraco mi nie wiem tylko czy przez tego dalna czy przez klimat papatki" papatki? serio? i ty cos o r****niu wypisujesz?

Gość gość
jak nie chcesz slyszec o kontakcie z plcia przeciwna, to moze interesuja cie chlopcy :D

Gość gość
no jak ty na papatki z taka agresja to znaczy ze ty przyzwyczajony do "no to narazie stary" czyli zadnego kontaku z dziewczynami nei masz. czyli gej stad te nerwy lubie takich blaznow posmiac sie oczywiscie

Gość gość
"jak nie chcesz slyszec o kontakcie z plcia przeciwna, to moze interesuja cie chlopcy " Pogratulowac dedukcji, najpierw pytasz o damskie forum a teraz insynuujesz ze jestem homoseksualista? idz na spacer i przewietrz mozg.

Gość gość
widze ze waska twa wiedza o krypto gejach nie slyszaes a wiesz ze geje moga miec zony, wiesz dlatego siedzisz tu nie musisz zmuszac sie do kobiet mieszkasz w wolnym kraju tu nawet pedaly sa tolerwoane