Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekmateusz

Mam 27lat i jestem prawiczkiem bez pracy mieszkam z rodzicami

Polecane posty

Gość gość
"no jak ty na papatki z taka agresja to znaczy ze ty przyzwyczajony do "no to narazie stary" czyli zadnego kontaku z dziewczynami nei masz. czyli gej stad te nerwy lubie takich blaznow posmiac sie oczywiscie" Nigdy nie slyszalem zeby facet zegnal sie z kimkolwiek w taki sposob. "papatki?" serio?

Gość gość
serio faceci tak sie zegnaja szczegolnie ci mlodzi ale ty chyba i kolegow nie masz wyjdz do ludzi na dobre ci wyjdzie

Gość gość
serio serio. faceci tak sie zegnaja szczegolnie ci mlodzi, ale ty chyba i kolegow nie masz... wyjdz do ludzi na dobre ci wyjdzie.

Gość gość
"idze ze waska twa wiedza o krypto gejach nie slyszaes a wiesz ze geje moga miec zony, wiesz dlatego siedzisz tu nie musisz zmuszac sie do kobiet mieszkasz w wolnym kraju tu nawet pedaly sa tolerwoane" nie potrafisz dodac nic do dyskusji wiec starasz sie mnie zdyskredytowac wmawiajac mi ze jestem kryptogejem?

Gość gość
ja ci nic nie wmawiam to TYLKO moje przypuszczenia troche logiki

Gość gość
"serio serio. faceci tak sie zegnaja szczegolnie ci mlodzi, ale ty chyba i kolegow nie masz... wyjdz do ludzi na dobre ci wyjdzie." chyba w twoich kregach. "wiesz dlatego siedzisz tu nie musisz zmuszac sie do kobiet " "ja ci nic nie wmawiam to TYLKO moje przypuszczenia troche logiki" przypuszczenie? czy wmawianie?

Gość gość
jedno i drugie narazie

Gość jot pe na 100oo p.
Kurw Te szTywniak ZaMkNiJ JuZ Te JaPe BrZyDaLu

Gość gość
Na zakonczenie napisze tylko jedno i mozecie pozniej urzadzic festiwal nienawisci i nagonke na moja osobe. Ktos wyzej napisal ze zrobilo mu sie goraca. Nie to nie przez klimat, tylko dla tego ze wiesz ze mam racje. Twoje zycie twoj wybor. Moge jedynie ci zyczyc przebudzenia ze snu i chwycenia losu w swoje rece.

Gość jot pe na 100oo p.
Cztery osiemnastki tylko w moim samochodzie To jest teraz trendy, to jest teraz w modzie Cztery osiemnastki tylko w mojej furze Lubią być na dole kiedy ja na górze

Gość gość
jot pe na 100oo p. ogarnij sie

Gość jot pe na 100oo p.
gosc ale ty jestes z*****y nie be GoSc aLe tY JeStEs Z*****Y nIe WaRtO CiE nAwEt KoMeNtOwAc RobIsZ iNzYnIeRa Na JakIeJs PsEuDo UcZeLnI aLe MadRzYsZ sIe jAk P******y cHoC i TaK tWoJ LoS JeSt JaSnY i NiEcIekAwY CzY tY mAsZ jAkIeS kOmPlEksY zE sTarAsZ sIe NaM CoS nA SiLe UdoWoDnIC?

Gość jot pe na 100oo p.
oGaRnIj tO sIe Ty MaToLe bEz ZycIa Bo wJaDe cI z BuTa Na ChAte

Gość gość
zapraszam pokemonie, ciebie i twoich ziomkow. Zrob mi wjazd na chate juz drze ze strachu.

Gość jot pe na 100oo p.
sZkOdA mOiCh oPoN w MoIm sAmoCHodZie KoZaKu W nEcIe Pi-ZdO w sWiEcIe dZuMa POzDrAwIa

Gość gość
szkod na ciebie czasu p**do w necie i p**do w swiecie

Gość sonettttttttttttttttttttttttt1
ja w przeciwienstwie do was mam wyksztalcenie jak i pieniadze nie zarabiam sporo ale wiecej niz srednia krajowa. przyznaje z reka na sercu zaluje, nie jestem w ogole szczesliwy pieniadze nic mi nie daly choc nigdy tez na nie nie narzekalem. mialem fajna dziewczyne rozstalismy sie po 3 latach bo mnie nudzila zycie nie jest fajne ktos dobrze napisal nie prosil sie tu, ja tez, mam zal do rodzicow

Gość gość
nie prosiles sie na swiat to tak jakbys nieszczesliwoscia i niepowodzeniami obwinial rodzicow

Gość mtt
mruffka kopaczka\a skąd jesteś

Gość gość
Szukam kogoś do wirtualnego seksikiku:) Jestem Zuzanna z http://www.sextelefon.co.pl/8.html troszeczkę puszysta ale za to doświadczona i spełnię twoją każdą fantazję, w******* Cię tak, że zapamiętasz to do końca życia, nie wstydź się i dzwoń, nawet jak jesteś młodszy, zadowolę Cię i nauczę wielu sztuczek!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Ewelinka, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sex-rozmowy.pl/ewelina_sex_telefon.html jestem młoda sexowna zgrabna i bardzo ładna nastolatka pobudzę cię tak byś przy moim glosie mógł osiągnąć orgazm, wszystkie tematy do rozmowy , na co masz ochotę zadzwon i przekonaj się jaka jestem dobra ;)