Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KErownik

E-papieros DO UŻYTKOWNIKÓW

Polecane posty

Gość KErownik

Zastanawiam sie nad zakupem e-papierosa. Analogów spalam ok 6/24h. I chciałem poznać wasze opinie na temat e-papierosów. Czy warto w to zainwestować chociażby tą stówe? Nie chce rzucac palenia tylko e-pap. traktować jako substytut:) czy ma to wgl jakiś sens??

Gość KErownik
Czy po zakupie bedzie tak że go troche popale i dalej bede jarał te śmierdziele??:)

Gość wpoeodoee
to zależy od twojej silnej woli, e papieros nie działa tak mocno, nie daje takiego kopa, smrodka ale jest szansa że będziesz palił mniej, jak ja, paliłem paczkę a teraz 6 dziennie

Gość jak palisz 6 fajek/dobę
to nie zawracaj sobie głowy... ja jarałem 3 paczki/dobę. Teraz z efajkiem paczkę

Gość KErownik
tylko ze mnie denerwuje ten smród normalnych papierosów i chciałbym przerzucic sie na e-peta bo nie cuchnie, a palic sobie bym chciał dalej:) tylko tak mysle czy sie wgl go opłaca kupować:)

Gość wpoeodoee
opłaca się, ja stary palacz się przerzuciłem ,chociaż najpierw leżał pół roku nieuzywany, ale jak znajomi zaczęli palić, to nie miałem wyjścia

Gość jak palisz 6 fajek/dobę
możesz spróbować, jak nie przestaniesz palić sprzedasz (zazwyczaj) w zestawie jest więcej niż jeden ustnik. Co do e-papierosa to ważne jest dobranie odpowiedniego liquidu (smakowo). Kiedyś kupiłem coś co niby miało mieć smak Cameli - faktycznie wyciąg z wielbłądziej koopy :D