Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarda psycha!!!

Wiadomość od byłej.

Polecane posty

Gość twarda psycha!!!

Dobra ja koncze bo XXX do mnie przyjechal:) Miłej nocki bo moja napewno będzie:) Co o tym myślicie? Dziewczyna zostawiła mnie w zeszłym tygodniu dla tego faceta a zarazem mojego kumpla. Ona ma 20 lat i 3 letnią córeczkę. Nie jestem załamany bo psychika moja jest tak twarda że czasami sam nie wierze ale chciałem poznać opinie innych

Gość twarda psycha!!!
up

Gość rozwódkaaaaa
20 lat i 3-letnia córka chełpi się dymankiem z przyjacielem swojego faceta (po tygodniu to jeszcze nie ex) tania flanelka, ale najwyraźniej takie lubisz nie martw się taka jest tylko krótkiej zabawy poszlaja się , powyciera sie w nią paru gości i wróci skruszona

Gość a gdzie ona
chce wzbudzić zazdrość, tylko nie rozumiem po co skoro to ona zerwała? Jaki podała powód rozstania poza tym, że do innego? Wytknęł a ci jakieś błędy?

Gość Noworudzianin kropka pl
Dlaczego po tygodniu to jeszcze nie ex?

Gość Noworudzianin kropka pl
Wytykała błędy że jestem nudny itp. Faktycznie jestem ale jestm poukładany to dlatego i mam cele w życiu ale tu nie o tym to że odeszła to mnie już nie boli tylko dziwi mnie zachowanie co chce przez to osiągnąć.

Gość yveeee4556
A co tutaj mysleć? Laska jest żenująca, chwali sie dymankiem z Twoim kumplem, za grosz klasy, po cholerę w ogóle z nią piszesz? Jak chcesz, żeby wrócila (fajniejszych dziewczyn nie znasz?), to olej ją zaraz przyleci, widać, że ma patologiczną potrzebę wzbudzania zainteresowania.

Wzbudza zazdrość. Chce pokazać, że niby jest lepsza, bo swoją noc spędzi z jakimś gachem, a Ty swoją sam. Dla mnie by to było dobre zniechęcenie i pozbawienie wszelkich złudzeń, że będziemy razem, albo że w ogóle chciałabym być jeszcze z ta osobą. Tylko żal do straconego czasu i poświęconych uczuć. Dziecka mi szkoda.

Gość yveeee4556
Co chce przez to osiągnąć? Chce podbudować swoje ego i podkopać Twoje. Żebyś okazał zazdrość, bo ona jest taka zajebista i żebyście się o nią bili najlepiej, jakby było o co.