Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neli89

wyczekiwana ciąża, a sóźniająca się miesiączka

Polecane posty

Gość neli89

Witam wszystkich. Zacznę od początku mam zbyt wysoki poziom prolaktyny we krwi (21.3-35,8) mój poziom to 68,8. Ten poziom wywołuje rozregulowane miesiączki wiem. Pytam o poradę, nie mam z kim o tym porozmawiać kto się zna. Mam 23 lata od 3 lat staramy się z mężem o dziecko. Prawie codziennie kochamy się zawsze do końca z dojściem w środku i od zawsze bez zabezpieczenia. Na zbyt wysoką prolaktynę nie biorę jeszcze żadnych leków bo koligują one z epilepsją na którą choruje. Moja ostatnia wizyta u ginekologa była 28 listopada 2012r. Przed ostatnią miesiączkę miałam 21.listopada.2012r. ostatnią miesiączkę 28.grudnia.2012r. A dziś mamy 9 luty. a miesiączka jeszcze sie nie pojawiła. nie pojawiły się też żadne jej objawy żadnych bóli itp. w 17 dniu od ostatniej miesiączki zauważyłam 2-dniowe plamienie na kolor lekko brązowy. Żadnych konkretnych objawów ciąży też nie mam w sumie to nie chce się "nakręcać" na objawy wyczekanej ciąży. Jedyne co mnie ostatnio męczył to : biegunka, zgaga, zaparcia, wzdęcia, nie chęć do kawy lekko zwiększony apetyt, senność. Ostatnie 2 dni częstsze oddawanie moczu. Nie mam żadnych bóli kręgosłupa,brzucha, piersi. W poniedziałek mam tomografie czy zgłośić że jest podejrzenie ciąży żeby okryli czymś brzuch? Wiem że konieczna jest wizyta u ginekologa bo nikt przez internet nie wyda mi diagnozy. Wiem także że muszę zrobić tc ale może to wyda się dziwne boję się negatywnego wyniku. Więc proszę wcześniej może ktoś wyrazi swoje zdanie czy to może być ciąża. Potrzebuje po prostu tak jak rozmowy z kimś na ten temat chociażby internetowej rozmowy.

Gość ggagageee
Zrób poprostu test ciążowy, to się wiele wyjaśni

Gość neli89
może ktoś po myśli ze to wielka głupota ale boje się testu już tyle razy był negatywny boje się

Gość neli89
to co napisałam zrozumie takobieta która oddłuzszego czasu stara się o dziecko

wiesz co ja to nawet jak zrbie test i oczywiście jest negatywny jak zwykle to i tak mam nadzieje że jednak że może ... rozumiem cię choć krócej się staram ❤️

Gość kobieta, która się długo stara
jak ja -wie, że nie można potwierdzić ciąży na podstawie objawów, kóre opisujesz, bo twoje odczucia są subiektywne, wsłuchujesz się więć słyszysz to co chcesz słyszeć. Ja kiedy zaszłam po 4 latach starań tak wczesnie nie miałm żadnych objawów, czułam się jak przed miesiączką. Co to znaczy "boję się zrobić test", test - pozytywny to dopiero początek, stres, nerwy, niepewność i czekanie pojawiają się później......