Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inżynier serwisowy bann

CZY MOŻECIE PRZESTAĆ GADAĆ O PAPIERZU?

Polecane posty

Niektórych kompletnie to nie obchodzi. Ale nie bo już koniec świata kurwa. I nie wiadomo co. Był cieniakiem i zrezygnował i tyle. Ewentualnie zdał sobie sprawę jaki jest burdel w kościele.

Gość sddsddfffggg
a ty jesteś głąbem ekscytujacym się piwem i dupą maryni... nie kolego..

Gość Szumszuu
ja sądzę że papieżem będzie kardynał Stanisław Ryłko

wybacz ale bardziej interesuje mnie wymyślenie nowego wkręta przez politechnikę poznańską. Niż wybranie nowego ciula rządzącego burdelem. Nawet radia się nie da słuchać bo co chwile o tym.

O papieRZu możemy przestać. Ale o papieŻu już nie. Zresztą to lepszy temat niż Smoleńsk. A po drugie papieża wybiera się z kardynałów(pon. 80 roku życia). Odsyłam do wikipedii.

Gość Szumszuu
a tak namarginesie. podobno brak ci dyplomu:classic_cool: jak się z tym czujesz?

Gość o papieRZu?
A co to jest papierz?Do się szkółki nie chodziło ? :P No wiemy,że mówienie o kimś dobrze Cię drażni. Gdybyś mógł lać pomyje tak jak na JPII to nie miałbyś dość. To co ostatnio wypisywałeś o nim,to przechodziło ludzkie pojęcie. Dobrze zrobila moderacja że skasowała tamten topik, same plugastwa tam pisałeś. Co do Papieża Benedykta, to nie jest on cieniasem(jak miło z Twojej strony że nie przypisujesz mi seksafer tak jak jego poprzednikowi oraz winy za połowę nieszcześć na tym świecie z zburzeniem WCT włącznie) tylko jest już stary i osłabiony chorobą.Przebył operację serca,ma wymieniony rozrusznik,nie ma już sił na dalszą pracę.