Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai

Narkoza.Zabieg pod narkoza?

Polecane posty

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai

czy ktos byl kiedys pod narkoza.Jak to jest?Trzese sie z nerwow.

Gość Clematis;
A jaki zabieg? To wbrew pozorom ważne. Zdrowa jesteś, nie masz problemów z np. cisnieniem, sercem?

Miałem i to nie zabueg, ale poważna operację Przed operacją lekarze rozmawiają z tobą o głupotach nagle zasypiasz budzisz sie po paru godzinach i juz po wszystkim chce ci się pić, ale nie możesz teraz za parę godzin czujesz oromnye ból, a oni próbuja to załagodzić katonalem i tramalem po paru dniach jest juz O.K Koniec jesteś zdrowy

Gość wielka_szklanka
jaki zabieg ?>?

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai
bede mi nacinac piers i wyciagac rope bo zrobil mi sie ropien. i zabieg mam miec dzis o 24. prawie za 3 h. i nieiwem co mam robic czy isc czy nie. bardzo sie boje.

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai
konieczny. dzis poszlam po poludniu do lekarza i zobaczyl piers i mowi ze na stol. a ja boje sie narkozy. ze sie nie wybudze.

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai
tego niewiem.

Gość Clematis;
Zabieg o godz. 24??? Tego nawet w prywatnych klinikach nie stosują.

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai
o 24 zabieg a rano 8-9 wyjde.Bedzie naciecie wokol sutka i wyciaganie ropy.

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai
a ten zabieg bedzie trwal doslownie 10-15 minut. ale woli mi dac narkoze zebym nie czula bolu. bo ponoc to bardzo boli.

Gość wielka_szklanka
przestan;) ja mialam zabieg 31.01 pod narkoza i tez ise balam ze sie nie wybudze ;) ale sie wybudzilam. bałam sie e nie usne i bede czuła co beda robić. Odpłynełam nawet nie wiem kiedy;) po zabiegu nie moglam pic 2 godziny. NIe ma sie czewgo bac. Dobieraja ilosc narkozy do twojej wagi .

Gość po narkozie
Nic się nie bój 2 razy miałam narkozę jest ok, obudziłam się jak młody Bóg.Żadnych skutków ubocznych nie odczułam.

Gość wielka_szklanka
o 24 zabieg??? co to ?? nie moga ci zrobic rano tego zabiegu i o 13-14 cie wypucic ?? pierwszy raz slysze zeby o polnocy robili zabieg ;)) nawet w praywatnych klinikach ;))

niektorzy wymiotują, ja nie wymiotowalam, ale za to trzesłam się strasznie :o nie martw się, narkoza to nic strasznego

Gość Clematis;
Dziewczyny, to jakiś podszyw! Przecież zwykłego zabiegu, jak pisze autorka, nie robi sie o 24 w nocy! Dzis była u lekarza i dzis ja skierował na zabieg. Powagi trochę!

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai
nie klamie. bylam wczoraj w szpitalu w poradni chirurgicznej. Lekarz to zobaczyl i powiedzial do ciecia i to natychmiast. Ze o 24 bedzie zabieg bo wczesniej jadlam. i trzeba poczekac. To bylo ok.20. Wypisali juz tam papierki. Pojechalam do domu po rzeczy i spowrotem do szpitala po 22 pozoyli mnie na oddziale. Przed 24 kazali mi sie przebrac do zera i zalozyc taka czarna pizame. i zawieli mnie na blok operacyjny. Podlaczyli mnie do aparatury.Takie cos na palec i takie te kolka na klatke piersiowa.i caly czas bylam podlaczona pod maszyne co mierzy cisnienie. Zalozyli mi taka maske na nos. Najpierw dali mi cos dozylnie. zaczelo mi sie kolowac w glowie. i obudzilam sie dopiero po zabiegu.Nawet niewiem kiedy odlecialam. a teraz boli okropnie. mam rane otwarta zeby ta ropa wyciekala.

Gość mamkiaiaiaiaiiaiaai
A i pielegniarka czy anestezjolog mowila ze to bedzie salaba narkoza - kogiel mogiel. ale naprawde bardzo sie balam normlanie mam cisnienie ok.120-80 a bicie ok.80. a przed zabiegiem mialam 160-70 i bicie ok.120.

Gość ererrrrrrrrrgtr
ee