Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annajoannamn

jazda autobusem miejskim pomocy !!!!!

Polecane posty

Gość annajoannamn

Zeby dojechac gdzies autobusm miejskim gdzie man kupic bilet ??? Wiwm osobom miezzkajacym w duzum miscie wyda sie to idiptyczne pytanie ale mieszkam w malymvmiescie a w wiekszym tramwajem jexhalam zaledqie ze dwa razy i bilet kupowalam w kiosku ale to bylo dawno. Po prostu jeli juz jestem w duzym miescie to jezdze samochodem a za dwa sni bede musiala z dwoeca dojechac autobusem vo tramwaj tam nie jezdzi wiec gdIe kupic bilet ?????

Gość szklany klosz
Zależy jakie to miasto. W Warszawie można kupić w kiosku, biletomacie, u kierowcy albo w automacie w autobusie

Gość annajoannamn
Krakow. Boze nawet nie wiem skad odjezdzaja no masakra... Dobrze ze wiem ktorym mumerem mam jechac. 208z balickiej jedzie na dworzec. Woec z dworca na balicka ten sam numer ????

Gość szklany klosz
http://krakow.jakdojade.pl/ może to pomoże w orientacji... I pamiętaj, że koniec języka za przewodnika;)

Gość annajoannamn
Wiem wiem ale bede jechac na egzamin na prawko to bede cala w nerwach i sie boje zs nie trfie nie zdazs wiec wole wxzesnij sie przygotowac... Masakra juz mi serce wali jak tylko pomysle :D

Gość lqw;'wqwk'
jedz na gape;)

Gość z dworca na balicka
ten sam numer.oprocz tego z dworca na balicka dojedziesz tramwajem nr 4 i musisz kawalek dojsc do osrodka

Gość annajoannamn
Ta na gape to podwojnie zejde na zawal ze stresu hahahah dzieki juz zainsalowalam aplikacje jakdojade.pl i mam nadzieje ze... Dojade jalos cala !!! :D

Gość annajoannamn
A mi znajomy mowil ze tramwajem nie da rady bo bym musiala 3km isc... To moze lepij autobusm bo jeszcze nie bexe wiedziLA w ktora strone isc a jakby ludzi nie bylo to kogo zapytam ...

Gość annajoannamn
A jeszcze jedno w autobusach tez sie kasuje bilety tak jak tramwajach ??? Wkladam i mi sie kasuje ????

Gość l.;w;q
a nie lepiej odżałować i wziąć taksówke?przynajmniej bez stresu ze nie trafisz

Gość jak będziesz jechać 208
do ośrodka to wysiadasz na przystanku Lindego (na żądanie - trzeba wcisnąć przycisk przy drzwiach żeby autobus stanął)

Gość l.;w;q
tak,tak samo jak w tramwajach sie kasuje

Gość annajoannamn
Przycisk ??? O matko gdyby nie forum pojechalabym nie wiaomo dokad bo bym niewiedziala... To juz wole tramwajem bo przymajmnoej jechalam juz nim. A ile mniej wiecwj czasu sie jedzie w cenrrum na balicka ???

Gość annajoannamn
Taksowke ... Taaa i zaplace z 200zl

Gość l.;w;q
no mimo wszystko POWODZENIA:)

ok. 21 minut :)

Gość annajoannamn
Obym dala rade dzieki !!!

Gość l.;w;q
o której masz ten egzamin?

Gość ło matko______________________
No pewnie, że sie kasuje OD TEGO SĄ przecież A bilet w Krk kupisz w każdym kiosku, w automacie w środku autobusu, albo w biletomacie (są przy wielu przystankach, a już na pewno na dworcu). Nie stresuj się tak bo nie zdasz (a jak nie zdasz to też nic się nie stanie)

masz oba egzaminy naraz? nie wiem jak jest teraz, ale kiedy ja zdawałam to czekało się od 1 do 3(!) godzin na praktyczny. lepiej weź coś do jedzenia :)

Gość annajoannamn
O 14 tylko praktyka. Poprzedni mialam o 15 a zaczal sie 14.45 wywolywLi mnie a ja na zawnatrz probowalam oddychac bo taka w nerwach ze nie moglam.. Ale zapukalam i wyszedl egzaminator na szczescie

Gość wifigdansk
teraz sa biletomaty prawie na kazdym przystanku,u kierowcy tez mozna kupić ale trzeba miec odliczona kwotę.

Gość annajoannamn
Ostatnio mialam jedzenie i ledwo wode mineralna dalam rade przelknac.. Noga na lulu mi sie tak trzesla ze sprzeglo po sttonie egzaminatora klekotalo masakrycznie glosno jak szalone hajahah

Gość annajoannamn
Na luku tam mialo byc

Gość annajoannanm
Wybralam jednak tramwj przynajmniej sie sam otwiera . I nie pojade gdzies daleko ale w sumie skad ede wiedziala gdzie wysiasc ??? Nie poznam okolicy...mozevliczyc przystanki ??? Tylko ile ich na rozkladzie tam pisze? A z dworca wsiDam tam pod ziemia jak wejsxie do galeri tak? Tam sa takie dwa tory i tramwaje odjezdzaja to tam wsiadam i z powrotem tez tam wysiade ????

Gość dawandaaaa
daj spokoj, po co jedziesz jak i tak nie zdasz, daruj sobie.

Gość annajoannanm
Czyli to okolice balickiej tak tzn osrodka...boze a skad bd wiedzisla ze to tam mam wysiasc???