Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa000

mezczyzni czego potrzebujecie w sexie

Polecane posty

Gość ciekawa000

Pytanie do mezczyzn, czego potzrebujecie aby Was sex byl udany ? i to w zwiazku z kiluletnim stazem

Są różni mężczyźni i mają różne temperamenty, różnie fantazjują. Więc jednoznacznej odpowiedzi na pytanie nie uzyskasz. Jedyna część wspólna to: fajna dupa i ozp :-)

Gość saarra
A co to ozp?

Gość saarra
aaaaaaaa-ha,:O hm,że tak powiem; jeden lubi pomarańcze ...a drugi jak mu nogi śmierdzą:P

Gość ikolo
ja potrzebuje pieknych, zadbanych stópek :)

Nie ma na świecie mężczyzny, który nie lubi ozp :-) Dlatego napisałem, że to część wspólna.

Gość saarra
chyba bym nie dała rady..hmmmmm,nieeeeee ...no nie przełknęłabym:O prędzej bym zwymiotowała,a to zbyt podniecające by nie było,więc lepiej nie:O

Gość ciekawa000
niech kazdy napisze z wlasnego punktu widzenia, wszystko mile widziane.

Gość kochanka brada pitta
co do tego polyku to moj facet nie lubi, raz sie zgodzil z ciekawosci, pozniej wiele razy proponowalam, ale nigdy juz nie chcial, jakos nie pytalam dlaczego, nie to nie, ale podejrzewam, ze go to brzydzi bo ten jeden raz kiedy mu polknelam widzialam na jego twarzy obrzydzenie:)

Gość ciekawa000
btw czy wszyscy mezczyzni pragna eksperymentow w sexie czy poprostu sex z roznymi pozycjami i np zabawkami jest wystarczajacy

nie musi być z polykiem , wystarczy żeby się w jamie ustnej spuścić , a co się z tym stanie to pal licho . nawet wolę się na usta i język spuszczac ,oczy as well

Nie obrzydzenie, to fałszywie pojmowany szacunek do kobiety. Wiesz, jest sporo facetów którzy nie pozwalają żonie robić laski, bo to jest brak szacunku, bo ona potem całuje tymi ustami ich dzieci... kompletna bzdura.

Gość saarra
Ja bardzo lubię robić lodzika,nie mam problemu,żeby się spuścił do buzi...ale nie dałabym rady przełknąć,wszystko,ale nie to.

nie wiem, laske mu przeciez normalnie robie, tylko polyku nie ma

ambrozja to to nie jest

Gość Doświadczony przez życie
Mi by wystarczyło po prostu spuścić się regularnie raz na tydzień. Nic więcej. Lodziki, połyki, seksiki codzienne to marzenia zupełnie poza dostępną dlamnie sferą i nie ma co sobie nimi pały zawracać.

Androgen masz rację ale trochę uogolniasz, mężczyźni to mężczyźni tamto, lepiej pisać "ja to ja tamto ", ja raz poznałem taką laskę też z netu ale z kurnika, kiedyś, parę lat temu umowilem się z nią impreza w pubie, później hotel, a w drodze do hotelu w samochodzie moim na tylnim siedzeniu robiła mi loda i połknela całą sperme, .Aż mnie obrzydzenie wzięło -nie byliśmy pijani, . Spoko do ust się spuszczac, ale połykać nie musi . Czasami jak jest suka taka, że widzę, że to lubi to przytrzymam jej głowę i się spuszcze w buzi aż nosem jej wyjdzie :)

Gość saarra
cukierek-bardzo szczegółowo to opisałeś,bleee

Gość TowarzystwoOpiekiNadZwierzetam
cukierek, zostajesz aresztowany za wykorzystywanie seksualne pieskow

A ja jestem taką suka, co lubi połykać.:classic_cool: Nie zamierzam za to przepraszać.:)

wykorzystywanie piasków spoko obciaganie i połykanie każdemu napotkanemu, poznanemu facetowi na pierwszej "randce ":)???

co sie rzucasz? robi tak jak go nauczylem ,nie raz sie zakrztusil ale zawsze po wszystkim patrzyl wdziecznie swoimi slodkimi oczkami i prosil o jeszcze jedna porcyjke

Gość TowarzystwoOpiekiNadZwierzetam
pieski bo rozumiem ze "suka" to okreslenie samicy psa co do obciagania i polykania na pierwszej randce- do tanga trzeba dwojga, dales sobie ciagnac, a moze zgwalcila cie?

Anetta ok jesteś suką i pięknie ale polykasz swojemu facetowi, do którego coś czujesz, ok .

Cukierek, Ty jesteś ten pierwszy, lepszy?:D Co ma liczba randek do tego?