Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa000

mezczyzni czego potrzebujecie w sexie

Polecane posty

Anetto, czy mówisz do mnie?... o latach i prawdomówności?

Gość BBC cbb
Dziecinna jestes Anetta :( Mylisz pojęcia :O

frida przy tobie poszerzam moją bujną wyobraźnię, przy tobie odpoczywam przy tobie .......:)

Annetto ,Annetto ,Annetto nie bierz dosłownie moich rozmów z frida6 bo bedziesz myśleć ,że jestem biedronka :) jak pisałem wyżej frida ma pewien nektar który na mnie działa jak THC

Gość kurkazlotopiórka oryginaIna
Nie cierpię lodzika a fffffffuuuj swintuchy:O:(

Anetto, ćwicz swą wyobraźnię :) ... to twój kolejny temat drążony bez polotu :O ... troche przykro mi to mówić, ale uwierz proszę 53latce :classic_cool: lubię mietówki owiniete w papierek... a jeszcze bardziej bez :) takie prosto z torebki ;)

To było do pomarańczki oczywiście.;) Ciebie nigdy nie brałam na powaznie.:) Poza mną jest tu jak na lekarstwo osób, które sobie nie zagrywają, że tak spolszcze z niemca. brr. chyba się zaraziłam:O) i jestem tego w pełni świadoma.:) Mam intuicję co do ludzi.;)

Frida, już pisałam, że nie zamierzam się tu kreować.;) Piszę to co myślę, nie zastanawiając się, czy to ma polot? I szczerze mówiąc duzo bym dała za drugą taką bez polotu, a szczerą osobę na tym faorum. Żeby sobie z nią miło tu czas pozabijać.:)

Anetto, czekam z niecierpliwością na poważne z tobą rozmowy :) i biorę cię zupełnie na poważnie, bo jestem jak najbardziej poważna w swoich wypowiedziach. oczywiście na tym forum to prawdziwa rzadkość, więc potraktuj moją propozycję poważnie. w tej chwili jednak, bardzo poważnie mówię dobranoc.. i do następnego spotkania. mam nadzieję poważnego ;)

A może masz nie intuicję tylko projekcje taką ?. Może ktoś staje się dla ciebie lustrem :) Dla żartów oczywiscie ,bo przecież nie może być powazny .

Diabli wiedzą💤 Ale skoro bynajmniej nie śpię(:O)wytłumacz mi łaskawie, czym się różni sperma połknięta na pierwszej randce, od tej połkniętej na 10? Ma inny zapach, inny smak, konsystencje?:O Dlaczego stały zwiazek nie moze się zacząć od tego? Proszę o wytłumaczenie, gdyż albo jestem głupia, albo cierpię na jakąś formę socjopatii, kompletnie nie rozumiejąc tego.:O

Swoją drogą ubóstwiam czytać lamenty facetów, jak to im zona powąchać nie dała.:D A taka wyczekana i wyjątkowa była... i to racjonalizowanie zdrady. brr! To dopiero jest kurestwo i szmaciarstwo.:O A moze wystarczyło wziąć taka, co obciąga na pierwszej randce... wtedy problemów z zahamowaniami i oziębłością raczej by nie było.;) x Mam nadzieję, że jak zajrzę tu w czwartek mroki mojej jażni zostaną rozjaśnione...:P

Ba Annetta28 osobiście zadbam byś nie czuła się jak w średniowieczu i cieszyła się wszelaką rozpustą jaką może zagwarantować forume

,,Wiesz, jest sporo facetów którzy nie pozwalają żonie robić laski, bo to jest brak szacunku, bo ona potem całuje tymi ustami ich dzieci...'' w takim razie dziwne, ze nie maja oporow przed podaniem swoim dzieciom reki.:O czego potrzebuja, autorko? kopa w dupe potrzebuja! powinnysmy sie w koncu zbuntowac i nie wpuszczac tego elementu pod koldre!!! rzygac mi sie chce jak czytam te ich ,,madrosci'' i widze podwojna moralnosc! jak to w ogole jest mozliwe, zeby byc takim debilem jak facet???!:O to chyba naprawde brakujace ogniwo ewolucji miedzy nami a malpami! za przeproszenien dla wszystkich malp tego swiata.:O

,,Dlaczego stały zwiazek nie moze się zacząć od tego? Proszę o wytłumaczenie, gdyż albo jestem głupia, albo cierpię na jakąś formę socjopatii, kompletnie nie rozumiejąc tego.'' bo to sa chore istoty! im sam diabel by nie dogodzil! przejrzyj na oczy dziewczyno!

oooomatko:O i ta tutaj trafiła... teraz będzie potrzebna wieksza ilość toreb foliowych ;) ... i może ocet w proszku. do zaakceptowania przez towarzystwo opieki zwierzat ;)

elena chyba musze przestać Cie czytac bo zaczynam wierzyć 😭

kup ocet w butelce... by puknac sie nia w czerep, nieszczesna, omamiona przez samcow istoto... lub samcu udajacy kobiete:O

,,Dlaczego stały zwiazek nie moze się zacząć od tego? Proszę o wytłumaczenie, gdyż albo jestem głupia, albo cierpię na jakąś formę socjopatii, kompletnie nie rozumiejąc tego.'' bo to sa chore istoty! im sam diabel by nie dogodzil! przejrzyj na oczy dziewczyno! '' :D:D:D Moze nie wszyscy, ale niektórzy na pewno.:)

Gość spokojnie!
oJak facet się natnie z dziewczyną, to tak samo lata jak z poparzonym tyłkiem i wrzeszczy - one wszystkie są k..wy! Lata taki po wszystkich forach i wrzeszczy na WSZYSTKIE baby A ta baba tutaj to pewnie właśnie po przejściach z jakimś facetem i dlatego my wszyscy, winni i niewinni musimy jej żółci słuchać

Elena, nie martw się. W końcu znajdzie się taki, który Cię porządnie wyrucha i przestaniesz płakać na forum :-)