Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa000

mezczyzni czego potrzebujecie w sexie

Polecane posty

a co miałem za gardło ją chwycić i powiedzieć wypluj suko? :), chciała to polknela nie mój biznes,

Cukierek, ja to widzę tak. W moim zyciu jest ok., to co ja uznaje za ok.!

Gość TowarzystwoOpiekiNadZwierzetam
nie musiales dawac do ssania pierwszej lepszej po drugie naprawde odwal sie od tych psow!

Moze już o tej porze nie łapię co się do mnie piszę, ale czegoś tu nie rozumiem. Może za głupia jestem...

Gość saarra
Jeeeeezu błagam,do faceta trzeba coś czuć,żeby loda robić a o łykaniu to już nie gadam ,bo mi wszystko podchodzi ble.

Sara, a dlaczego trzeba? Prawo się tym łamie? Robi komuś krzywdę? Jeśli nie, to może pozwół innym decydować za siebie.

saara masz rację -dokładnie się z tobą zgadzam, ale suka nie musi nic czuć -i nikt jej nie broni!

Gość saarra
Nie nie robisz nikomu krzywdy,ani prawa nie łamiesz,ja o sobie mówie każdy robi jak uważa.

Gość saarra
Dzięki cukierek,bo już myślałam,że z moim myśleniem coś nie tak.

nazywasz ja suka, brzydzisz sie,ze ci lyknela, ale nie masz sobie nic do zarzucenia, a przeciez dales sobie ciagnac jakies obcej lasce, jestescie sobie rowni i ohydni :)

cukierek zmień sobie nick ,bo za cholerę nie pasuje do tego co piszesz. Mam kolege facet 36 lat i nigdy mu patrnerka nie robila loda,mozna powiedziec prawiczek pod tym wzgledem, nie maja slubu i pare razy sie rozstali. Kiedys byl na szkoleniu i troche popili i jakas laska zaproponowala ze mu obciągnie , odmowil i był z tego dumny ,byle komu pałki nie da do geby . Takie byly jego słowa...

saara dlatego z takimi jak ty się żeni a suki się rucha, poniewiera, zeszmaca -bo one to lubią -i kopie w doope!

Odpowiedziałem prawdziwą historię, Może lepiej nic nie mówić i potakiwac tylko? Wtedy kiedy to się zdarzyło byłem singlem, to też ważne jest!

ale przeciez jak kogos "szmacisz" to sam stajesz sie szmata bo bierzesz w tym wszystkim udzial niczym sie nie roznisz od laski polykajacej wydzieliny ledwo co poznanego kolesia,NICZYM

Gość saarra
Dzięki cukierek !

Gość N k i k
No dobra jak spuszczacie sie babie do ust, a ona nie polyka to co z tym robi?? Pluje tym na was?

Na dominatora, też się nie nadajesz... mylisz dominację z chamstwem.:)

ok, gardzo tymi "sukami" a na zone chce porzadna, okej, nie ma problemu, ALE dlaczego w takim razie daje tej "suce" ssac swoja fujare? przeciez wtedy niczym sie od niej nie rozni, jest "psem" dymajacym "suke"

"ohydni", trudne słowo do napisania. :P Nie jeden i nie jena by się na nim wykoleił, ale ja nie o tym tylko, o tym że tak pisząc nie można się uśmiechać jak niedorozwinięta pizda. :O