Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaaawnimx3

Co on czuje?

Polecane posty

Gość zauroczonaaawnimx3

Chciałabym żebyście mi pomogły.. Gdy zaczęłam pracować w naszej firmie, poznałam takiego chłopaka jak go poznałam to miał dziewczyne, ale podobno im się nie układało.. W każdym razie zerwali, a ja w krótkim czasie się w nim zauroczyłam, oczywiście nie dając po sobie niczego poznać ! Traktowałam go jak kumpla, a on już na wstępie powiedział mi że nie łączy spraw prywatnych z pracą. Stwierdziłam 'okej, dam sobie spokój' ale z czasem, zaczęliśmy sie do siebie zbilżać, on zerwał z dziewczyną i był załamany.. Pomagałam mu, a on mi bo ja też znalazłam się w takiej sytuacji.. Słuchał mnie i doradzał, jednak zawsze jak z jakimś chłopakiem zaczynałam flirtować to on mówił, żebym tego nie robiła, bo coś tam.. Miałam zły humor, więc przestałam się do niego odzywać, myślałam że to oleje, ale jednak pisał do mnie. W internetowych rozmowach z nim, jedynymi emotkami jakie były to: '';) , :) , :D '' żadnego buziaka, nic. okej, kolega. jednak pare dni temu, na pozegnanie dostałam od niego internetowego buziaka, gdy sie spotkaliśmy w kawiarni omówić sprawy związane z pracą, co chwile mnie dźgał w boczki, oraz nawet napisał mojemu koledze że jest moim chłopakiem ''dla żartów to napisał''

Gość zauroczonaaawnimx3
powiedzcie mi czy cos moze z tego byc ? i co ja mam robić? czy dalej nie dać po sobie poznac?

Jeżeli Ci na nim zależy, to spróbuj co Ci szkodzi. Przekonasz się czy on tez coś do Ciebie czuje. Zawsze może coś z tego być, niestety jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ;)

Gość ZakłopotanaAnaaa
Hm, ile on ma lat ze pisze do twoich kolegow dla zartow ze jest z tb? To bez sensu...