Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaMuSiA1987659

2013 ile przeznaczycie w tym roku na

Polecane posty

Gość MaMuSiA1987659

wakacje?

Gość MaMuSiA1987659
a przy tym gdzie sie wybieracie na jak długo i ile osób-co w ofercie cenowej?

Gość co coc cococococ
powtorze ci podobnie jak wyzej-chuj cie to obchodzi wscibska krowo

Gość tv_46
j/w co cie to obchodzi?? za ile, gdzie, z kim i po co ??? błagam !!!!!!!!!!!

Gość Domator-ka
Pogorzelica-Sandra spa w sierpniu dwa tygodnie około 10000.

Gość MaMuSiA1987659
Co jest wszyscy juz śpią? To jest forum przypominam nie proszę nikogo o pesel i numer nip

Gość MaMuSiA1987659
domatorka a ile osób?

Gość Domator-ka
Aha-jedę z mężem i 4letnim dzieckiem:)

Gość A/m/z
Jadę do chorwacji i zabieram około 8 tysięcy będzie nas za tą kasę 4osoby bierzemy własne jedzenie i zamieszkamy w domkach dwurodzinnych W tamtym roku byliśmy i poszło przeszło 6tys liczę łącznie z kosztami podróży a wcale jakoś zbytnio nie szaleliśmy. W tym roku 8 musi wystarczyć.

o kurcze... jak tu dzisiaj miło i kulturalnie :D

Gość MaMuSiA1987659
Sporo wydacie. Ja na wakacjach byłam ostatnio 4 lata temu i stąd mój topik Kompletnie sie nie orientuje w tym ile idzie teraz na to kasy. Wiadomo że zawsze wyda się więcej niż by się chciało.

Gość MaMuSiA1987659
Diecko już podrosło chciałoby się mu zrobic przyjemność i zapewnić jakieś atrakcje. Też planuje 2 tygodnie ale w polsce Na razie mam już opłacony tydzień w hotelu nad morzem sporo atrakcji dla dzieci i aquapark w sierpniu koszt 3300 z pełnym wyżywieniem teraz planuję drugi tydzień i wychodzi trochę taniej bo około 2000 ale bez wyżywienia więc pewnie będe dalej szukała Znalazłam fajny apartament 50m od plazy w sopocie, ale ponieważ jego cena w sezonie to jedyne 150zł i ma 50metrów2 taras i dwa pokoje to rezerwacje na niego można już zrobić chyba tylko na 2014 rok:D a coś takiego by mi się przydało w tym;) za późno się obudziłam.

Gość MaMuSiA1987659
a ja dalej szukam-ja pierniczę ile tego jest,ile juz przewertowałam to nikt by w to nie uwierzył Szukałam juz na wszystkie frazy jakie mi do głowy tylko przyszły byłam już w najdalej schowanych zakamarach internetu stąd te moje powyższe rewelacje 50metrów do plaży tyle samo metrów kwadratowych dwupokojowej powierzchni z tarasem i jeszcze cena za całość nie od osoby 150 a w środku miód i orzeszki. Pralka też bo łazienka duża.

Gość MaMuSiA1987659
Jest taka miejscowość na polskim morzem w której nigdy nie byłam i pewnie to juz spore miasto teraz blisko stamtąd do trójmiasta-przy okazji sobie pozwiedzam bo byłam dzieckiem jak ostatni raz widziałam,w mieście tym powstało tyle apattamentowców że konkurencja jest ogromna i ceny są najkorzystniejsze dla urlopowiczów wzdłuż całego wybrzeża chyba i tak szukam czegoś do 150za całość:D a chce mieć przynajmiej balkon i gdzie ugotować.

Gość Ajmgtjmdajm
W chorwacji za ta cene bedziesz jeszcze miala sniadania plus pogode

Gość olk
Mamusia ja ostatnio byłam na spacerze i wpadły i w oko Kwatery u Ryszarda u Sopocie ,jest to w okolicach Parku Karlikowskiego ,cisza,spokój bo kwatery są od strony tylnej ,na drugiej stronie jest zaraz plaża ,na pierwszy rzut oka nie jest to luksusowe miejsce bo dom na podwórku a obok stoją właśnie apartamentowce na wynajem dla turystów ,ale przecież nie siedzi sie w chałupie na wczasach .

Gość anielicaaaaaaaa
standardowo Bałtyk - ja i mąż - podróż własnym samochodem - 6-7 noclegów ok 1800-2000 zł za wszystko...

Gość Monalisssa
A jak chcesz luksusu to jedź do władysławowa tam się nie będziez nudziła a jak noc będzie ciepła to będziesz mogła spać pod gwiazdami bo w twoim apartamencie jest dach na pilota! Nawet deskę do pływania ci tam gwarantują!:D Coraz lepiej ! http://www.eholiday.pl/noclegi-iz3015.html

Gość :D ha
Gorzej będzie jak dach otworzą,pogoda się zepsuje zacznie padać deszcz a oni nie będą mogli go zamknąć jak na stadionie narodowym:D:D:D!!!!