Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaoaloaloaloal

po co obchodzicie walentynki?

Polecane posty

Gość olaoaloaloaloal

Walentynki to swieto zakochanych w USA!!!!! w POLSCE mamy dzien zakochanych obchodzony od wiekow 23 czerwca!!!!!!!!! w noc Kupaly.... nie rozumiem jak mozna ekscytowac sie jakims chlamem z usa. Swieto dziekczynienia tez obchodzicie???? I te wszystkie zalosne laski ktore czekaja w ten dzien niewiedzac czemu na sztuczny kwiatek/misia/czy inny debilizm.......... ehhh popcornu se kupcie - bedzie bardziej amerykansko...... Ja pierdziele 23 czerwca w lato w Polsce od wiekow jest obchodzone swieto zakochanych. To jest romantyczna noc dla wszystkich zakochanych....czy nei lepiej jest spedzic to swieto tradycyjnie..... isc romantycznie na spacer 23 czerwca, pospacerowac trzymajac sie za reke w najkrotsza noc w roku, zrobic sobie piknik. Dziewczyny od wiekow puszczaja wianki na wodzie w ten dzien... 23 czerwca jest mega romantycznym dniem , a wieczor przesycony jest miloscia- i t wlasnie powinno sie obchodzic w polsce a nie jakies debilne walentynki.... a wiecie ze 14 lutego jest dzien chorych na epilepsje??????

Gość wilsa
Tutaj są opisane fajne pomysły na walentynkowe igraszki np. Przygotuj kolację wędrującą tzn. jedno danie zjedzcie w kuchni, drugie... haha niezły plan :) http://horoskop.wp.pl/kat,112834,title,Walentynkowe-igraszki,wid,15324732,wiadomosc.html

Gość pagda
Noc Kupały to prawoslawna impreza a nie dzien zakochanych

w sumie nie widzę powodu żeby nie obchodzić obu tych świąt. O dniu kupały nie słyszałam, ale każdy powód jest dobry żeby mieć radochę z niczego :P

"po co obchodzicie walentynki?" a tak dla jaj :P poza tym jeśli byś miał laske to zmienił bys zdanie patałachu

ja uważam że każdy dzień jest dobry żeby dostać kwiaty i zostać zaproszoną na romantyczną randkę, nawet walentynki (niektórzy faceci potrzebują takiej mobilizacji/zachęty)

Gość GOGUS 31
A ja tam wolę dzien swistaka!

Gość kolejny dobry powod
by laski nie posiadac. Dzien w ktorym "musisz" cos ciekawego wymyslec i zaskoczyc swoja "polowke" zenada 🖐️