Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana paula

Szczuplejsza do wiosny

Polecane posty

Jagodzianka! no jesteś słonko :) czasem nie da sie odpowiedzieć wszystkim :) nie obrażaj się już :D i dalej z Nami się odchudzaj :) co robisz na obiad? Ja właśnie robie sobie befsztyk+sałata+brokuły i mam zaparzoną czerwoną herbatę :)

Ptyśka84 ja wiem że nie zawsze sie da:( ale już kilka wpisów zostało zignorowanych pod rząd dlatego odpuściłam bo ja nie lubię się narzucać :) ale dziękuję Wam :) Na obiadek zrobiłam ryż pełnoziarnisty oraz pierś kurczaka z warzywami do potraw chińskich :) całe opakowanie przyprawy do chinskiego ma 36g, 12g ma 40kcl dałam łyzke wiec z jakąś 1/3 chyba wiec własnie z 40kcl:) wyszła mi cała patelka ojjj duzo wyszło bo woreczek ryżu, pierś i warzywa gdzieś hmmm 1/2??? Nie wiem w każdym bądź razie nie przejem tego przez 2 dni :D zjadłam 200g i miałam dośc :) jestem pełna :)

Jagodzianka z checią bym wpadła ci pomóc to zjeść:D póki co grilluje befsztyka ;) a jak się córcia czuje? Dalej gorączka?

tak! 1 dzień jako nagroda, a potem 1 taki lekko-lżejszy ;) Ja tak dawniej robiłam w niedziele naleśniki. Jaaaaaaka ja miałam radoche obmyslajac caaaaaly tydzien z czym to ja zjem moje naleśniki w ta niedziele :) A jadlam ze wszystkim- raz nutella, raz lody :) To była taka moja nagroda za caly tydzień pracy i pracy nad sobia :) Nalesniczki były grube na patelni bez tłuszczu -takich oplywajacych tłuszczem nie lubie :/ I dodam, ze choć majac zly dzień w tygodniu nie raz myslalam -w ta niedziele to zjem ze 100 moich nalesnikow!! to konczylo się na 2 no gora 3 - organizma po dobrym całym tygodniu (warzywka itp. samo zdrowie!) po prostu nie miał już ochoty na tyle slodkosci :) A ja tak mogłam się motywować caaaaly tydzień!! Tak jak jutro -mam dalej diete, wiec o słodyczach nie mam mowy!! ale pozwole sobie na wafla ryzowego (a może i nawet 3!;) z niskosłodzonym dżemem albo.. masłem orzechowym - ona ma dużo kalorii ale ma tez dużo bialka!! i cukru mniej niż dżemik. Uwazam ze nagroda musi być - to daje motywacje na następne dni walki :) Jagodzianka!! nie poddawaj się!! walczymy razem wszystkie!! :D

Ptyśka84 na noc jej dałam zapobiegawczo syrop na goraczke ale około 5tej przestał działac bo przyszła do mnie z goraczką :( obudziła sie zjadła kawałek naleśnika pobawiła się i poszła spać, obudziła sie nałożyłam jej obiad ale nie zjadła i dalej teraz spi:( Widać że jest zmeczona i odsypia... Wczoraj spała ponad pół dnia, dzisiaj też ale to dobrze :)ooo jednak nie spi przebudziła się :) biedna jest :( zasmarkana, oczka załzawione, smutna i taka bez życia :( aż mi się płakać chce :(. Chętnie bym się podzieliłam obiadkiem, chytra nie jestem :P

biedronka26 z mąki razowej robiłaś nalesniki czy zwykłej? Gdzie można kupić mąke razową? Ja dziewczyny jak sie odchudzałam to nawet łyzki nie oblizałam tak 3małam rygor :P

JAgodzianka to dużo zdrówcia dla córci :) biedronka26 narobiłaś mi smaka tymi naleśnikami :D aż mi ślina zaraz zacznie kapać- ja lubie z dżemem truskawkowym mniam

Jagodzianka no to ładnie trzymałaś rygor :D nie dziwne że aż tyle schudłaś :) oby tak dalej a już wkrótce będziesz musiała wymienić wszystkie ciuchy :D

Jagodzianka! - niestety zwykla maka :( o razowa w moich sklepikach było trudno :( ale i tak ze dalo się bez tłuszczu uzmazyc! to już te o te kalorie mniej!!! ps. ja taki rygor miałam, ze jak ryz czy makaron kosztowałam czy się ugotowal dla moivh to tylko przegryzłam i wypluwalam ;) wiem wiem paranoja -ale mi było lzej wiedzac ze nie dalam się skusic ;0 Wiec rozumiem Jagodzianka :d Zmykam kobietki - mam mala imprezke i trzeba się szykować - ale co tu ubrać :( ps. będę na soczku tylko!! niepotrzeba mi zbędnych kalorii wieczorowa pora! :D pa!!

Ptyśka84 w ciąży ważyłam ojjj dużo :P było 120kg:D więc ciuchów mam wielkich dużo tych mniejszych tez sporo:) nawet nie wiesz jaka była moja radość jak poszłam do sklepu i był rozmiar 44 a do 42 brakowało z 2/3cm:), przytyłam ale nadal chodze w spodnicha 44 :) Nie wiem powiedzcie mi czy przy 160cm 90kg rozmiar 44 to dużo bo nikt mi nie wierzy że ja tyle waże:) jak miałam 86kg ludzie mi dawali 72/77kg:) nawet mi mowili że mam ładna figure że bardzo kobieca jestem hihi 160cm 86kg i kobieca hihi może dlatego że biust mam duzy :P ale wracając do pytania przy 160cm 90kg 44rozmiar spodni to dużo czy mało?

a uwielbiam ryż pełnoziarnisty noooooo pyyyyycha jest chyba zrobie sobie jeden dzień z tym ryżem aż dziwne że ziemniaków niby niemożna jeśc a na tej diecie ziemniaczanej jednodniowej traci sie około 650g to jak to jest z tymi ziemniakami?

Jagodzianka ja też sporo w ciąży ważyłam :D zapuściłam się na maxa no ale co chwilę słodycze jadłam + boczek sobie smażyłam to nie dziwne to jest :D co do rozmiaru to według mnie masz mały rozmiar jak na swój wzrost i wage :) ja przy 172 cm jak ważyłam więcej to nosiłam 44 także chyba jest u Ciebie spoko :)

no bluzeczki to mam raczej "L" i nie są aż jakos obcisłe :) nie wiem ale nikt nie chce wieżyc że tyle mam na liczniku:P ale to chyba dobrze :P płaszczyk tez mam 44 i jest luźny:D pocieszyłas mnie :D problemem jest biust bo jak w biuscie ok to ramiona wiszą i pod biustem strasznie odstaje jak jest ok w ramionach i na brzuchu to w cyckach kiepsko:P płaszczyk musiałam kupić 44 bo w 42 cycki nie wlazły:(

muszę zrobi DLA SIEBIE zakupy na tydzień czasu , podpowiedzcie mi co kupić abym nic nie zapomniała :( plose baldzo ładnie :D jakieś propozycje?:D

Dziewczyny, uważajcie z tym słodzikiem, bo wzmacnia on apetyt. Ciężej będzie jeść mniej. A teraz z innej beczki - ja bardzo lubie platki z mlekiem i wszystkie takie slodkie, kaloryczne, aż znalazłam platki pełnoziarniste, takie jakby chrupki, nie musli tylko inne. Same smakują tak sobie ale juz z jogurtem to pycha. Próbowałyście czegoś takiego?

hehehe :D Jagodzianka napisz cos więcej o tym poniedziałku głodówkowym??? ze co??? ze nic sie nie je w poniedziałek ???

Beacia82 zakupiłam kiedyś książkę "dieta na jeden dzień tygodnia" mam tutaj 10 różnych diet na jeden dzień w tygodniu gdzie można zgubić od 650g do 1200g w ciagu dnia :) zależy jaka dieta :) Bardzo fajna ta książka :) chodzi o to że jak sobie np pofolgujesz w weekend to robisz sobie lekki Poniedziałek na którejś z tych kuracji:) w książce sa tez różne opisy przypraw, herbat, owoców, źielska i td :) różne koktajle, wody oczyszczajace i tp :) jest też fajna kaloria gdzie widac jak małymi kęsami "czegoś" nieswiadomie wpierniczamy np 560kcl:D nie wiedząc nawet o tym:P np tez jest ile poszczególnie ważąca osoba powinna pić wody :D bardzo ciekawa ta książka naprawdę:)

A co tu tak pusto? Jagodzianka widziałam już kiedyś ten film - niezły :) Za mną 5 dzień jest dobrze :) właśnie pije sobie wode i juz nie moge sie rana doczekac zeby napić się kawy :D

taaaak pozno! ale wpadam tylko na minutke zameldować mój sukces- równiutki tydzień mojej diety kapuścianej :) I co dodam - bylam na imprezce - i wezcie mnie na dmuchanie albo krew -a nic nie znajdziecie :D Wszyscy popijali - a ja NOP! :D :D tylko soczek zurawinowy, a to to samo zdrowie :) Tak wiec 7 dni zaliczone!! Ojej takam glodna, ze szok- chyba nie zasne - będę obmyslac co zjem jutro - nagroda być musi!! - hm.. wafla ryzowego z dżemikiem :D -to po obiadku. MNIAM!! no ale jestem glodna - trzeba uspic dziada! (glod ;) dobranoc Paniom :D :D

Gość kawowa pralinka
dziewczyny ja też zabieram się za siebie, ale restrykcyjną dietę od jutra- bo jeszcze dzisiaj jadę na urodzinki do taty, to sorry ale pysznego torta czekoladowego na pewno zjem, no i reszty smakołyków też spróbuję. Ale poczyniłam już stosowne kroki zakupiłam błoto wyszczuplające GUAM na www.ciao.pl i się smarowałam już 2 razy, kurcze, efekt normalnie natychmiastowy- skóra taka jędrniejsza po tym zabiegu:) chcę zrzucić 8 kilogramów do maja-czerwca, bo w lipcu urlop. START:76 cel: 67-68 wierzę , że się uda.

biedronka26 jestem z Ciebie dumna ;) ja bym pewnie nie wytrzymała i coś bym chlapnęła :D kawowa pralinka hej :) to dziś jeszcze poszalej z jedzeniem ale od jutra rygor :) Ja zaczynam dziś 6 dzień diety- póki co spadło 2,5 kg także jest dobrze :) jeszcze 1,4 dzieli mnie by zobaczyć 6 z przodu :D super!

Ptyśka84 2,5 kg w 6 dni? Podobno powinno się kilogram na tydzień tak optymalnie. Dajesz czadu dziewczyno ;)

jagodzianka a gdzie można kupic tą książke?? wczoraj pusto bo sobota..wszytskie dziewczyny inprezują ;) hihi ja tam spokojnie w domu.. tez od dawien dawna pierwszy weekend gdzie pilnowałam diety i ani jednego odstępstwa... i tadaaaaammmmmm - 300 gram mniej :D jupikajej!!!! a tak wogołe to dzien dobry dziewczyny!!!!!!

Dzien dobry SZCZUPLEJACE z każdym dnie Panie i Panienki :D :D ja jestem po śniadanku - 2 jajka, serek bialy, wafel ryzowy + kawaka z mlekiem sojowym - no paluszki, widelec i nożyk lizac!! mniam!!! Pryska84 - dziekowac ;) Pokusa była, ale wytrzymałam :D i dziś duma rozpiera :D Kawowa pralinka - WITAMY :) Zazdroszcze niedzieli i torta mmmmm :) ale od jutra post slodyczowy - wiec dziś smakuj każdy kawałeczek!! :D ps.a na jutro polecam Ci pic dużo wody z cytryna- po słodyczach dobrze dac wątrobie Vit C - to Ci pomoze przetrwać pierwszy dizen - kiedy wiesz mi cale ciało będzie wolala- jesc!! i słodyczy!! - ale wytrwasz :D :D

biedronka26 masz prawo być z siebie dumna :) kiedy sie zważysz? Beacia82 gratuluje spadku :) pomału i do przodu pelaska86 licze że na kopenhaskiej tak 5-6 kg schudnę no ale sie zobaczy ;)