Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowianka 25

wczoraj był sex a dzis...

Polecane posty

Gość krakowianka 25

rano spotkalismy sie i nic, kompletnie nic. Wczoraj mowil piekne slowa , przytulal a dzis jakby mogl to pewnie by udal ze mnie nie zna:( Czy kazdy facet tak ma?

Gość Jolaśka
Zazwyczaj jak facetowi zależy na kobiecie to wręcz odwrotnie właśnie, a jeśli zależy mu tylko na seksie to no cóż... podałaś zachowanie pasujące do takiego osobnika.

Gość krakowianka 25
no tak:( wydawalo mi sie ze jemu zalezy. Mylilam sie. Bardzo. Szkoda ze nie moge cofnac czasu. Teraz czuje sie upokorzona, jest mi wstyd . Pewnie dałam sie nabrac. :( Ech

Gość Jolaśka
Nie przejmuj się, jeżeli dobrze się bawiłaś to tyle dobrego.. czasu i tak nie cofniesz. Następnym razem pamiętaj- w łóżku wszystko wydaje się bardziej kolorowe-obserwuj zachowania po za tą sferą:) I głowa do góry moja droga:)

Może błędem było z e twojej strony że dałaś mu się oczarować. Gdyż tak to wygląda z boku. Rozumie że teraz ci to boli że w taki sposób zawiódł twoje zaufanie.

Gość bardzo wiele zlota
a dziś masz doswiadczenie którego nie kupisz za żadne pieniadze :P, :P, :P

Jak wiesz czas najlepiej rany i z biegiem czasu zapomnisz. Ta niemiła przygoda przynajmniej czegoś cię nauczyła. I w przyszłości będziesz bardziej ostrożniejsza.

Gość mnjhgtyu
tylko nie pokazuj mu że ci przykro zachowuj się tak jak on udawaj, że było i tyle. To najlepsze co teraz możesz zrobić

Gość krakowianka 25
staram sie udawac ze wszystko jest ok:) Ale w srodku boli. Tym bardziej ze nasluchalam sie wczoraj tylu milych slow od niego:( Ale na pocieszenie wam powiem ze rewelacji z nim nie bylo:)

Gość gewg4ewggew4
a ja na pocieszenie ci powiem, że pewnie z toba tez zadnych rewelacji nei bylo skoro tak sie zachowuje :) pewnie lezalas jak kłoda i czekalas na te rewelacje o ktorych piszesz

Gość najgorsze są takie brzydule
zlitujesz się nad taką pod wpływem chwili lub alkoholu, dasz posmakować siebie a ta idiotka zamiast potraktować to jak jednorazowy prezent od księcia od razu myśli o slubie, dzieciach itd

Gość Jolaśka
Nie przejmuj się nim. Następnym razem z seksem się wstrzymaj:).

Dziwi mnie zupełna znieczulica jak tu panuje u niektórych. Dziewczyna ma problem i chciała by się poradzić a tu takie głupie docinki.

Gość gewg4ewggew4
no bo taka prawda, jakby bylo ok w lozku/poza nim to gosciu normalnie by sie zachowywal.

Sratatata widać że jeszcze mało znasz życie. Może gdyby ciebie coś takiego spotkało zdanie byś zmienił. Nie samym seksem się żyje niestety.

Gość muminka7854123
Jarek leci na krakowiankę, wyczuł, ze jest łatwa i chce to wykorzystać, jest miły bo taką ma strategię ha ha

Oj Muminka Muminka z przykrością to powiem ale głupiutka jeszcze jesteś Sam twój nick brzmi dziecinnie. Po pierwsze to Krakowianka mogła by być moją córką. A po drugie nie sądzę że takie związki miały szansę na przetrwanie.

Gość krakowianka 25
nie mi oceniac czy ja bylam w lozku rewelacyjna czy nie. Ale jego zachowanie swiadczy niestety o jednym. Ja nie oczekuje wyznan milosci tylko normalnego zachowania.