Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małaalla

Mam ochote na seks, ale mam okres :(

Polecane posty

Gość Małaalla
Wiesz 40 latku okres jak okres, nic specjalnego, chyba krew widziałeś.

Gość lizać lizać lizac
moze trzeba polizac wypieta dupe bedzie orgazm

Gość kiskaaki
mi tam lodzik nie daje żadnej przyjemności to też go brak:) a jak mam okres i tylko mam ochotę to ręcznik i jazda :D

Małaalla Ej no ja uwielbiam robić lodzika, ale lodzik orgazmu mi nie da. Mi przez 3 pierwsze dni leci tak samo. No i uwielbiam minetke jako grę wstępną, no ale nie pozwoliłabym lizać facetowi zakrwawionej c*pki. xx fajnie mam bo mi daje :classic_cool:

Gość Małaalla
Zakrwawiona cipka to po prostu mnie brzydzi, bo mój mąż to często mówi, że woli, np nie mytą, no ale mi by było jakoś dziwnie gdyby lizał mi obsikaną cipke i zawsze dokładnie ją myję :). Za to mąż twierdzi, że niemyta bardziej go podnieca.

Gość gość69
zastanawiam się teraz czy v34 miał/a na myśli, że lodzik daje jej/mu orgazm czy dostaje pozwolenie na lizanie zakrwawionej cipki :D mi lodzik daje orgazm więc zachęcam wszystkie kobiety do uprawiania tego jakże wspaniałego sportu :)

Gość gość69
a co do lizania krwistej cipki lub seksu w miejscu innym niż prysznic stanowczo mówię nie :D przeżyłem kiedyś koszmar widząc zakrwawioną podpaskę mojej kobiety i do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć :D

Gość 40latek
krew jak krew wiec w czym ci ona przeszkadza?

gość69 jestem jedną z niewielu kobiet które mają orgazm podczas stymulacji sutków:P stąd przyjemność nawet przy robieniu OzP:P

Gość Małaalla
Gość69 no tobie daje lodzik orgazm, ale osobie,która Ci go robi już nie. Mnie osobiście lodziki podniecają, jakbym miała wybrać filmik do masturbacji to z pewnością byłby to filmik z seksem oralnym, no ale to nie zmienia faktu, że obciągając orgazmu mieć nie będę.

Gość Małaalla
V34 o wow :) Ja nie przepadam za pieszczotami piersi, łaskocze mnie to :) No i mam w sumie małe piersi, w mojej dłoni się mieszczą, ale w męża giną :( Ale za to mam super tyłek więc się nie przejmuje :)

Gość a ja uwielbiam
jak kobieta ma okres... sex jest wtedy faaantastyczny, coooś absolutnie faaantaaastycznego...ech..

Gość gość69
v34 - gratuluję sutków :) sprawa OzP, a raczej smaku spermy. Wymagasz jakiś specjalnej diety typu ananasy itp czy sama w sobie jest dla Ciebie rozkoszą ? :D

Gość gagatek34
Znalazłam ostatnio coś takiego jak tampony w których można uprawiać seks. Tutaj macie opis może kogoś zainteresuje: "Beppy są bardzo miękkie, jest to elastyczna gąbka, nie czujesz że w ogóle ją nosisz w środku w trakcie okresu. Beepy tampon oferują Ci niewidzialną ochronę nawet do 8 godzin. A co najważniejsze - są bardzo dyskretne, niewidoczne ponieważ nie posiadają sznureczków. Tak więc w trakcie okresu, z Tamponem Beppy, można przejść do sauny i nikt nie zauważy wiszących sznureczków, które są w zwykłych tamponach. Możesz także popływać, nie martwiąc się o nic, ponieważ Beppy skutecznie chronią i izolują od zewnątrz. Z Beppy można również komfortowo uprawiać seks podczas okresu. A co najważniejsze, nie trzeba niczego wyjaśniać, ponieważ twój partner nic nie zauważy!"