Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 201313

sex bez zobowiązań a związek

Polecane posty

Gość kasia 201313

czesc, czy u was ze związku bez zobowiązań wynikł związek tak jak u mnie? Jak to sie u was potoczyło? Bo ja nigdy nie przypuszczałam że powstanie z tego taki szczęśliwy związek w którym jestem teraz i jestem bardzo szczęśliwa :)

kojarze jedna para ktorej wyszedl z tego zwiazek, najpierw szczesliwy,pozniej pojawilo sie dfziecko, ale teraz jest beznadziejnie a staz maja moze z poltora roku

Gość dasad
Nie ma związku bez zobowiązań - zobowiązania to podstawa związku Bez zobowiązań to może być co najwyżej seks i takie coś preferują kobiety zaś mężczyźni związek.

Tkwię w czymś takim.. ja zauroczona, on średnio (a raczej wcale). Ciągnę to bo... nic innego nie mam. Nie liczę na to że coś z tego wyjdzie, jedynie mogą być moje łzy, ale cóż. My baby już takie głupie jesteśmy :(

Gość jkloiuyu
Kobietom odpowiada seks bez zobowiązań

Gość uuuu UuuuUuuu uuU uuu uU
myśle, że często się tak robi ja już miałem 2x taki przypadek, że zacząłem się spotykać z panną tylko ze względu na sex i kończyło się związkiem niestety żaden nie przetrwał:) w pierwszym przypadku to ja się zakochałem mocniej i panna mnie zostawiła po 4 miesiącach a w drugiej sytuacji to panna chciała czegoś więcej a ja jej podziękowałem po 3 miesiącach :classic_cool:

Gość wkurwiona żona
A tak po prawdzie mój znajomy nazwał to zwykłym dawaniem dupy za darmo. Kiedyś facet szedł do burdelu i płacił jakąś tam taxę. Teraz znalazły się "wyzwolone| kobiety i dają za darmo. Za darmo czyli bez zobowiązań. :P

I znów to samo, jak kobieta sypia z facetami to dziwka, jak facet bzyka na prawo i lewo to tylko facet. Stereotypy.....

Gość to ja ten niedobry
Uważam że jak jest sex bez zobowiązań to jak korzystanie z burdelu bez kasy. A więc ona dziwka, a on też puszczalski. Można go nazwać dziwkiem. :P Nie mylmy pojęć. Sex dla samego sexu jako czynność w stylu zrobienie stolca, czy oddania moczu, albo puszczenie bąka.. Nie rozumiem.

Gość wkurwiona żona
"""I znów to samo, jak kobieta sypia z facetami to dzi**a, jak facet bzyka na prawo i lewo to tylko facet. Stereotypy.....""" Mery a gdzie nazwałam dziwką takie panie ? Sex bez zobowiązań = sex z konsekwencjami.