Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama1212121

młoda mama potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość ona po 45
młoda mama1212121,czuje,ze ten post to prowo,ale wkurza mnei nawet taka prowokacja. To,ze o kasę ktos nie prosi nie oznacza,ze nie żebrze,bo za jedzenie,jakiekolwiek rzeczy płacis ie pieniedzmi,wiec prosząc o rzeczy i pożywienie prosi sie jakby o pieniedze. Ktos ci da żarcie i rzeczy ,a ty wtedy na to nie bedziesz musiała wydac kasy i wydasz na co innego,kosmetyki,ciuchy dla sibie o uzywkach nei wspomnę. Zrobiąłs sobie bobo,wiec zacznij byc matką,a nie żebraczką i naciągaczką.

Gość poDAJ
chyba mieliscie racje napisalam do niej i ona mi odpisala ale jak poprosilam o pobiezne info czy ktos jej pomoaga i tak ogolnie jak zyja to nic nie odpisala a gdy poprosilam o adres to dostalam odpowiedz taka "dziekuje za chec pomocy, ale dam sobie rade SAM." wiec to chyba facet nie jestem naiwna ale kiedys ktos mi pomogl jak sama mialam ciezka sytuacje finansowa i zyciowa i teraz tez chcialam wspomoc....

Gość poDAJ
mloda mamo? czemu zrezygnowalas ? bylam gotowa wyslac ci paczke ciuszkow i butow

Gość ona po 45
poDAJ,Ty tez prowokujesz czy ejstes jaks nei teges? Jakbys chciała komus pomóc,to bys nei czekała na kafe ,tylko juz bycs dawno komus pomogła w swoim miejscu zamieszkania.

Gość poDAJ
a skad wiesz ze tego nie robie? najlepiej wydawac osady i stawiac pewniki jak sie o czyms pojecia nie ma

Gość poDAJ
ja rozumiem ze majac po 45 roku zycia wychowywalas sie w innych czasach kiedy nic nie bylo i kazdy na wlasna reke staral sie cos zdobyc i to najczesciej po cichu zeby byc szybciej od sasiada\ ale czasy sie zmienily

Gość ona po 45
poDAJ,nie nie pomagasz,bo jakbys pomagała to bys nigdy na takie posty nie zwracała uwagi,bo bys wiedziała,ze na rtakei posty sie nie reaguje pomocą. Aco do czasów mojej młodosci,to nie przesadzaj,ze nic nei było :-)

Gość OJO78
tego nie wiem- w kksiazkach od historii tak pisza sluchaj mi kiedys ktos pomogl i poznalam ta osobe przez internet\ wiec wedlug mnie twoje rady i obiekcje sa bledne... choc racja w necie pelno psycholi i oszustkow- teraz przyznalam sie ze dalam sie prawie nadbrac u siebie w miescie juz kilka razy pomoglam i pomoge jeszcze jesli bedzie taka potrzeba piszesz "na takie posty nie reaguje sie pomoca" a na co reaguje sie ??? wiesz ? pewnie nie bo nigdy nikomu nie pomoglas

Gość ona po 45
OJO78,tak,tak,pomagasz ;-) Ja nie pomagam jednej osobie i wystarczy.Tą osobe znam i ta osoba zasługuje na pomoc. ooo.Ty tez żebrałąs w necie :-)

Gość sdddqd
Żebranie na forach internetowych- jakiś nowy sposób żebractwa. Ciekawe. Co nie zmienia faktu, że jesteś żebraczką, mamo młoda. Jak Cię nie stac, nie należało powoływać na swiat dziecka. to TWOJA odpowiedzialność, nie innych ludzi. Poza tym ortografia.... "komentarze" a nie "komętarze"... ehhh żal, jacy ludzie teraz są niedoedukowani i bez honoru.

Gość Łowca Inspiracji
ludzie nie dajcie się nabrać, dziecko może i ma, ale z takim wyglądem to ona rozkłada nogi na każdej dyskotece http://i2.mixer.pl/mxi3584/b1c2652d00238afa506e75be/0/6/1870148/profile-photo-544535.67016%5B1%5D..jpg i myślicie, że ona ma chęć do pracy, nie, ona tylko żebrać potrafi, za doładowanie telefonu wyśle wam nagie zdjęcie

Gość Łowca Inspiracjii
aciunia12.mixer.pl/

Gość zalosne... ;)
Trzeba bylo cipska nie rozkładać albo usunąć jak jestes takim niedorozwojem zyciowym i umiesz tylko błagać o pomoc. ;) żałosne.