Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama1212121

młoda mama potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość młoda mama1212121

witam potrzebuje Waszej pomocy, potrzebuje ubranek dla 8 miesięcznego dziecka, kaszek, zupek itp jeżeli masz coś co nie jest Ci potrzebne to czekam na odpowiedź a jeżeli nie masz coś ciekawego do napisania to nawet nie odpisuj bo chamskie komętarze mnie nie obchodzą

Gość tfytfytr
skąd jesteś?

Gość poDAJ
mi maila do siebie - ustalimy szczegoly, ciuszki spoko wysle

Gość młoda mama1212121
z Krakowa ale jeżeli chcesz mi pomoc to zawsze możesz mi wysłać te rzeczy paczką

Widzę że modne stało sie robienie dzieci i proszenie obcych o jedzenie i ubranka skąd to się wzieło? A becikowe,alimenty zasiłki to już ciężko pójść do Mopsu?

Gość poDAJ
co z tym mailem chce ci pomoc

Gość młoda mama1212121
aciunia12@onet.pl osoby które chcą mi pomóc proszę o pisanie na mejla bo na tej stronie jest banda kretynów i dzieciaków którzy nie widzą co to jest wychowanie masakra

Gość oj tammmm
a tatuś dziecka do pracy nie chodzi?

Gość no i???
to może napisz cos więcej? gdzie rodzina?? ojciec dziecka??

Gość młoda mama1212121
bękart to jest z Ciebie!!!!! myślisz że mnie wyprowadzisz z równowagi i będe Cie wtzywać albo coś w tym stylu oj nie, żal.pl

młoda mama to ty jesteś kretynką wiedziałaś co sie rozpęta dając takie ogłoszenie nieodpowiedzialna dziewucho.

Gość poDAJ
wyslalam ci maila

Gość no i???
a zasiłki ?

młoda mama1212121 nie chodzi do pracy bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykształceniem ****heh dobre to do UP niech pójdzie.

Gość nie rozumiem??????
po ci zupki dla dziecka? sama nie umiesz ugotować?

Gość poDAJ
ludzie dajcie spokoj ile tego zasilku jest ... grosze i skad wiecie ze nie bierze kazdy kto ma dziecko wie ze drogie sa rzeczy dla dzieci nie chcecie pomagac to nie! olejcie zlecialy sie wrony i jaraja sie ze "zdemaskuja oszusta"

Gość młoda mama1212121
haha kretyni myślicie że mnie to obraża? masakra;-)

Gość poDAJ
murznaka a co ci da ze zarejestruje sie w up?? myslisz ze tak odrazu jej prace znajda?? hehehe malo o zyciu wiesz/ bylas kiedys tam zarejstrowana?

Gość Kibic.........
to raczej ty nie wiesz co to jest wychowanie skoro żebrzesz od innych ludzi. Widocznie nie byłaś przygotowana materialnie na przyjscie dizecka na swiat, i to TY teraz jestes w złym świetle

Gość nie rozumiem??????
jak ktoś nie ma kasy to sam robi obiadki a nie prosi obcych o słoiczki !!!

Gość Kibic.........
"żal.pl" ? Ile ty masz 19? Gówniara zrobiła bachora i inni maja na niego pracowac

Niezbyt cię wychowali w tym domu dziecka skoro chuj wie z kim zaciążyłaś. Boże, jak mnie wkurwiają tacy durni ludzie. Zaciążą - cholera wie z kim, nie pracują, pieniędzy na nic nie mają, ciągną kasę z mopsu i inne zasiłki, komunałka im się należy bo są "niezaradni", a ty człowieku tyraj na taką patologię, która jeszcze z pretensjami ręce po pomoc do ciebie wyciągnie. Przecież patologii się należy.

Młoda mamo!! Daj sobie spokój z szukaniem tu pomocy. Jak widać chętnych do pomocy tu nie ma. Może lepiej poszukać pomocy w najbliższym otoczeniu lub zwróć się z pomocą do Hipermarketów słyszałem że Hipermarkety robią zrzutki na takie cele dla samotnych matek.

Gość poDAJ
moze i nie byla przygotowana - moze wpadla... wiele osob tak zostaje rodzicami i co ? dlatego nie nalezy sie jej pomoc? wasze rozumowanie jest takie- glupia, bez pracy i kasy urodzila dziecko to niech sie meczy

Gość a mi sie wydaje ze prowo....
Już kiedys był taki temat, i to nie tak dawno! I autorka wtedy była w ciąży, czekała na poród, też pisała że jest z domu dziecka i mieszka u dziadków itp... Styl pisania ten sam. Nie dajcie sie nabrać! Wcześniej też zebrała o pieniądze, ubranka itp A kim ona tak naprawde jest to chuj go wie!!

Gość ona po 45
młoda mama1212121,,Rozłożyc nogi i nie zabezpiueczyc sie przed ciążą potrafiąłsm,a teraz nei potrafisz utrzymac siebie i dizecka i żebrzesz w necie. Do opieki społecznej sie udaj ,alimenty od ojca dziecka wyciagnij i nie przesiaduj na kafe,tylko weź sie za coś pozytecznego.

poDAJ murznaka a co ci da ze zarejestruje sie w up?? myslisz ze tak odrazu jej prace znajda?? hehehe malo o zyciu wiesz/ bylas kiedys tam zarejstrowana? ****miałam na myśli jej faceta żeby się zarejestrował a nie ją bo ona musi się zająć dzieckiem.

Przecież ona pewnie nawet nie wie kto jest ojcem dziecka. Potencjalnych ojców pewnie mogło być z dwudziestu :D Tak to jest z patologiami.

Gość młoda mama1212121
przepraszam Was bardzo ale ja o kase nie prosze trafiłam na to forum pierwszy raz i myślałam że są tu normalni ludzie ale widocznie na tym forum nie ma nikogo normalnego, dziękuje za pomoc.