Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popatrzcie na Waśniewską!

wyzywanie kobiet które nie chcą mieć dzieciorów to szczyt chamstwa i ignorancji

Polecane posty

Co jakiś czas w wiadomościach słyszy się o dzieciobójczyniach! Wystarczy popatrzeć na Katarzynę Waśniewską albo Beatę Ch. z Hipolitowa która zabiła 5 dzieciorów zaraz po narodzinach !! Obłęd jakiś, jeszcze wcześniej były afery w Łodzi i w Czerniejowie o zabitych noworodkach w beczkach. Już chyba lepiej nie mieć dzieci niż je zabijać! Ja nie mogę znieść społecznej ciemnoty, która nie potrafi zrozumieć że są kobiety dla których instynkt macierzyński to czarna magia! W ogóle nie ma czegoś takiego jak instynkt macierzyński - to jest tylko zwykły szał macicy żeby mieć bachora!

a jeszcze przeczytałam w dziale "ciąża poród macierzyństwo" żale kobieciny która ma dwójkę dorosłych synów i jeszcze marzy się jej w wieku 42 lat kolejny dziecior :D:D:D Biedny ten jej mąż który musiał sobie zbadać nasienie :D Oczywiście z grzeczności tematu i nicka nie podam... A najlepsze są te idiotki które się nie zabezpieczają i wpadają jak kretynki a potem wołają kasę, jedzenie i ubranka dla swoich bękartów:O

Gość Odpowiem ci tak
bo w naszym kraju jest kult matki polki, nie rodzisz uważają, że jesteś dnem, a wszystko to przez tych w czarnych habitach. Ja swoje wychowałam, kocham je nad zycie, ale dzieci to kłopoty, wyrzeczenia.

Gość MASKARAAA taka tragediaa!!!
dobrze prawisz ale co to zmieni?

dzieci a nie dzieciorow stara kurwo 🖐️ nikt ci nie kaze miec potomstwa, widac jestes wynaturzeniem jak i kobiety o ktorych wspomnialas. 🖐️

Gość mnjha
Owszem.A jezeli nawet kobieta zdecyduje się na jedno dziecko to i tak będzie krytykowana bo...jest tylko jedno :-( Chory ten kraj.

Gość week of view
ama jestes bekartem a matka polka to powinna ciebie utopic w beczce:classic_cool: nie chcesz miec dzieci-nie muszisz miec, nie nadajesz sie do macierzynstwa, do niczego wiecej sie nie nadajesz niz do ciagniecia szminy psa sasiada🖐️

Gość zal mi takich tluczkow jak wy
wiecie jak nazywa sie wasza postawa? piszecie o krytyce osob ktore nie chca miec dzieci lub maja jedno a sami krytykujecie matki. sami odpowiedcie sobie na to pytanie

Rozwalają mnie ci którzy mnie obrażają, będę pisać jak mi się podoba :classic_cool: Kobieta która nie chce mieć dzieciarów nie jest żadnym wynaturzeniem jak dzieciobójczyni,wiec trzeba mieć nasrane we łbie tak jak wellnes żeby mnie do nich porównać. Jestem po prostu świadoma swoich decyzji i wiem czego chcę, uważam że aborcja powinna być dostępna na życzenie do 12 tygodnia żeby nie było takich tragedii jak z Waśniewską w akcji.

a bachory w ogóle są po prostu wstrętnie :classic_cool:

Mi tam generalnie zwisa czy ktoś chce mieć dzieci, czy nie chce. Nie mój cyrk, nie moje małpy, skoro taką podjęli decyzję, to nie mi to oceniać. Ale wkurwia mnie, jak ktoś pisze dzieciory, bachory... Sama byłaś kiedyś takim bachorem, wiesz? :/ Nikt Ci nie każe lubić dzieci, możesz ich nie mieć, zwisa mi to. Ja się nie będę zniżać do Twojego poziomu, jak robią tu niektórzy i nie rzucę w Twoim kierunku epitetami, ale zastanów się nad sobą.

Gość śmieszna jesteś autorko
Napisałaś: "Rozwalają mnie ci którzy mnie obrażają, będę pisać jak mi się podoba " Ciekawe masz podejście skoro uważasz że ty możesz pisać jak ci się podoba a inni nie mają prawa :D