Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałam się w innym

można kochać dwóch facetów naraz?

Polecane posty

z moim jestem ponad 2 lata niedawno poznałam Piotra... wiedział,że jestem w związku, ale mimo to adorował mnie, stwierdził, że się zakochał no i zaczęliśmy się potajemnie spotykać było super i w ogóle... ale ostatnio coś się popsuło, on spotkał się ze swoją byłą i od tego czasu jest taki bardziej chłodny dla mnie obiecałam mu, że zostawię mojego faceta dla niego, ale chciałam jeszcze poczekać, nie naciskał teraz jestem w kropce bo ciągnie mnie do niego strasznie, ale stał się jakiś taki chłodniejszy dla mnie, unika spotkań... czuję coś także jeszcze do mojego faceta,ale bardziej ciągnie mnie do Piotra

Gość yuiklomb
nie można kochać dwie osoby, naraz, to jest nie możliwe!!!!

Gość głupota i naciągactwo
mozna taka np. Madonna jak przyjedzie to oglasza , ze kocha Was wszystkich [ a luda na koncercie ze 200 tys

no właśnie z Piotrem nie uprawiałam seksu jeszcze więc wypraszam sobie tego typu teksty

Gość Odpowiem ci tak
Wypraszaj sobie ile chcesz, piszesz na forum, więc każdy może wyrazić swoje myśli i opinie. Jesteś bardzo nieuczciwa, jesteś z facetem a umawiasz się i planujesz życie z innym. Jak ci się nie uda z piotrem to wrócisz potulnie do obecnego, a później będziesz szukała kolejnego, taka z ciebie zdzira, taką masz naturę.