Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhh

małe piersi wielki kompleks :(

Polecane posty

Gość całkiem spoko
cycuszki :D

Gość KFfdkm gdpfjgropy
moja kolezanka ma mniejsze ;)

Gość 123456789gg
ja tez mam takie malenstwa (moze nawet troche mniejsze?), ale niestety dosc szeroka klatke piersiowa i niestety nie tak zgrabny brzuch. schudlam 15 kg, a tluszczyk na brzuchu pozozostal :( duzo cwicze, ale takiego brzucha chyba nigdy nie bd miala. nie mialam faceta, bo sie wstydze. jestem jednym wielkim kompleksem :P mam tez problem z doborem stanika, wiekszosc miseczek 75B konczy mi sie w polowie piersi, pod pachami waleczki tluszczu. a wieksza miseczka to juz cycki w niej giną...

Gość ehhhhhhhh
koleżanko wyżej, korzystaj z rad innych koleżanek, które już tu padły ;)

Gość małamalutkaaa
powiem ci, że ja też mam małe piersi, podobne do twoich i prawda jest taka, że takie piersi nie podobają się facetom, nie podniecają ich, oni wolą duże, bo to jest kobiece, może 1 na 100 lubi małe, dziewczyny z dużymi piersiami mają największe powodzenie, jeżeli masz ładną twarz i ładna figurę mimo małego biustu to możesz się podobać, ale jak nie to nieciekawie, wiem po sobie, niektóre dziewczyny niezbyt ładne, ale z dużym biustem mają powodzenie, raz nawet czytałam zwierzenia takiego chłopaka(zresztą trzeba przyznać nie był to żaden debil, tylko inteligentny chłopak), pisał, że ma bardzo fajną dziewczynę, jest ładna, ale ma bardzo małe piersi, na początku jakoś to akceptował, ale po jakimś czasie zaczęło mu to przeszkadzać, chciał mieć prawdziwą kobietę z ładnym biustem, bo to zawsze podnieca. ja tylko mam nadzieję, że spotkam faceta, który naprawdę lubi małe piersi, wiem, że są to wyjątki, ale są, nie chciałabym żeby był ze mną, a tak naprawdę marzył o kobiecie z dużym biustem, to szybko prowadzi do zdrady. ci wszyscy którzy tutaj piszą chcą cię po prostu pocieszyć, a prawda jest taka, że gdyby mieli do wyboru dwie dziewczyny, to zawsze wybiorą tę z większym biustem, po prostu taki biust nie jest podniecający, wówczas facet musi podniecać się patrząc np. na tyłek, dlatego ci tutaj wszyscy pisali, że jak masz ładny, jędrny tyłek, to ok.

Gość małamalutkaaa
faceci uwielbiają duże biusty, lubią je pieścić, ssać, uprawiać seks hiszpański, a co można z małym? pewnie masz tak, jak ja, że jak się położysz, to go wcale nie widać. nie wiem dlaczego cię tak wszyscy pocieszają, skoro i tak w realu lecą na babki z ładnymi, pełnymi biustami

Gość małamalutkaaa
eh masz duże powodzenie? podrywają cię faceci czy nie?

Gość dghsgd89
ee, ja mam identyczne cycki i bardzo duże powodzenie i to nie wśród "bazyli" tylko przystojnych i sensownych facetów, a piękna to ja nie jestem. kompleksów nie mam, ale mam taki gust, że w ogóle nie podobają mi się duże piersi

Gość ehhhhhhhh
sama nie wiem czy mam powodzenie...

Gość małamalutkaaa
nie wierzę, że ktoś z małym biustem i nieciekawą resztą ciała ma powodzenie, pewnie nie doceniasz siebie dziewczyno i tak naprawdę jesteś ładna, bo jak się ma ładny biust, to można go wyeksponować i wtedy facet nawet nie zauważy reszty ciała:) a jak się ma mały biust to trzeba mieć resztę ciała piękną, u mnie to chyba wszystko leży:) naprawdę czasami widzę, jak niezbyt ładne dziewczyny, ale z dużymi biustami są podrywane.

Gość Pablo83
Lubie duże:P Ale tym dobrze z sutków patrzy wiec chętnie bym się nimi zajął;) Masz fajną talie;)

Gość małamalutkaaa
ehh ilu miałaś facetów? wiem, że to nie musi świadczyć o atrakcyjności, no ale pośrednio tak...

Gość małamalutkaaa
prawda jest taka, że facet będzie cię w stanie zaakceptować nawet z małym biustem, ale po jakimś czasie zacznie myśleć o większym, zacznie oglądać laski z dużymi piersiami na necie, po prostu taka jest ich natura...

Gość mimi małpka
małe ale własne:) echhhh dzieciaki :) są świetne i Twoje :) jedni lubią duże a inni małe a Twoje zawsze będą wyglądały jak u nastolatki i facetów zawsze będzie to pociągać , bo faceci w większości lubią młode ciałka:)

Gość czy?
byłam tylko raz kiedyś w związku, ogólnie zdarza się, że faceci próbują mnie podrywać...ale podobno mam ładną buzię :P

Gość czy?
zmieniam nick ;)

Gość małamalutkaaa
no jeżeli masz ładną buzię i resztę ciała to jak najabrdziej możesz się podobać mimo małego biustu:)

ale sama nie wiem czy to prawda :) jedno co wiem, że właśnie ten mały biust mi najbardziej przeszkadza...

Gość małamalutkaaa
wiem, rozumiem cię doskonale, czuję się przez to mało atrakcyjnie, nie idzie założyć żadnej bluzki czy sukienki nawet z małym dekoltem, a plaża, basen...

hmm ale ja noszę bluzki z jakimiś tam dekoltami :) na basen, czy na plażę też wyjdę. ja próbuję się jakoś przełamywać

Gość małamalutkaaa
wiesz... na tych fotkach to masz piersi mniejsze od moich nawet, a ja noszę 70A, nie wiem, może rzeczywiście tak tylko wyglądają na zdjęciu... napisałaś, że 70B jest na ciebie dobry, a mieseczka B to już całkiem całkiem piersi, po prostu takie normalne, ale na tych zdjęciach naprawdę wydają się bardzo małe, więc już sama nie wiem ja nie chodzę w dekoltach, na plaże chodzę, ale nie czuję się komfortowo, mało która ma taki biust, jak ja

Gość małamalutkaaa
i mam górę bikini oczywiście usztywnianą i z małymi gąbeczkami, gdybym założyła taki zwykły to masakra, płaska deska...

Gość ajajk
ja mam większe od Twoich i rozmiar 70A :) więc nie wiem, chyba rzeczywiście na zdjęciu tak wyszły ;p

hmm bo zaraz zacznę w to wierzyć ale na serio A jest za małe...

a brała któras z Was może coś na powiększenie biustu?

Gość małamalutkaaa
No właśnie jak też mam większe, a noszę 70A... Jak na Ciebie 70A jest za małe, to znaczy, że masz normalne, może nie duże, ale średnie piersi! Ja np. też mogę założyć miseczkę B i nigdy wszystko ok, ale jest trochę miejsca wolnego, w A jest idealne, a co do rozmiarów to ja mam właśnie 12-13 cm różnicy.

Wezcie sobie poszukajcie na YT filmiki z Trinny and Susannah. (What Not to Wear..) one świetnie pokazują co zakładać a czego unikać przy różnych typach sylwetki. A Trinny jest płaska jak deska a wygląda świetnie :P Znacznie lepiej od cycatej Susannah.

Gość i kto w to uwierzy
ze lubię małe piersi, naprawde.....autorko umów sie ze mną ....;)

ja naprawdę chcę wierzyć, że są faceci, którzy lubią małe piersi...to byłby dla mnie ratunek ;D