Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiecinka....

Jak mnie brzydzą współcześni faceci, jakie to zera

Polecane posty

ania.cukiereczek: Wolałabym znaleźć jednak normalną pracę..... A kamerkę internetową to mogę sobie zamontować na oknie z widokiem na ulicę - i pobierać opłaty za wejścia - tylko kogo będzie interesowała jakaś gdyńska ulica, haha :)

monumentalny: kilka lat razem, pojawia się dziecko i facet szuka innej baby - tak się właśnie staracie!

Gość monumentalny
nie wiem na czym to polega, ale twierdze ze inteligetna kobieta nie da sie wykorzystywac, faktycznie tak jest, zanim sie z kims idzie do łozka powinno sie go dobrze poznac, dzisiaj ludzie za szybko ida od spotkania w czyn, dlatego skutki sa oplakane, jesli sie z kims wspolzyje to trzeba byc przygotowanym ze moze byc dziecko, nie ma 100 procentoowej antykoncepcji wbrew pozorom, chyba ze ingeruje juz lekarz

ja tez bym wolala miec wlasny zaklad kosmetyczny, ale na to potrzeba finansow. nie zamierzam brac kredytow i nie zamierzam pracowac dla jakiegos frajera za najnizsza krajowa i wysluchiwac glupot. a tak masz wolnosc i niezaleznosc, pracujesz kiedy chcesz, ile chcesz, no i jest dobra kasa. nie jest to cos na cale zycie, do wieku emerytalnego :) nie mniej mysle, ze na odkucie sie i zarobienie na przyszlosc jak najbardziej.

Gość monumentalny
i co ze kilka llat razem, nagle przestal cos do ciebie czuc bo urodzilo mu sie dziecko??? badz powazna, poki miał beztroski seks bylo ok, pojawila sie odpowiedzialnosc, musiałby wziasc odpowedzalnosc za innych to uciekł, przykro mi ale nie robi sie takich rzeczy oosobom ktre sie szanuje, masz odpowiedz, stracilas czas dla niedopowiedniej osoby

Gość niby swój do swego ciągnie
"w wiekszosci wypadkow chodzi o seks, facet jelsi sie nie stara o kobiete to chce ja tylko bzyknac, a kobiety bez problemu na to pozwalacie, wrecz zeby inna nie zabrala faceta to same naskakujecie, nie ma regul, jelsi nie trafiasz na odpowiedni typ faceta, zastanow sie czy cie tacy czasem nie pociagaja" ależ trafiłam i na takiego co od razu nie próbowali się dobrać do majtek, ale co mam być z kimś postrzelonym, kto mnie rani i próbuje mną manipulować tylko dlatego, że nie próbował od razu zaciągnąć mnie do łóżka? i dlatego zniechęcam się właśnie do facetów, bo sama mimo dużego libido jakoś jestem dziewicą bo chcę czegoś więcej, a w większości właśnie wypadków wszystko rozbija się o seks

ale no mam 23 lata, poczekam jeszcze te 3 jak ta Twoja koleżanka, monumentalny :D

monumentalny: 4,5 roku razem!!!!! Brak mi słów na to co piszesz. Tacy właśnie jesteście, dla Was 4,5 roku to jest nic. Ja mam teraz małe dziecko, nie mam pieniędzy, bo się koleś wypiął - co to jest 250zł? To była świadoma ciąża, cieszyliśmy się na to dziecko, studiowałam zaocznie, pod koniec ciąży wzięłam urlop dziekański na jeden semestr. A teraz nawet nie mogę kontynuować. Mam malutkie dziecko i jestem sama, nie mogąc liczyć ani na faceta ani na rodzinę, której zwyczajnie nie mam, bo na ciotki nie ma co liczyć, a rodziców już nie mam... rodzice mieszkali z babcią i ciotką, więc nawet nie mam teraz gdzie mieszkać. A facet? A facet mieszka sobie z mamusią i wykazuje na piśmie, że prawie nie ma przychodów. ania.cukiereczek: hyh... też mam plany i marzenia, ale sobie tego nie wyobrażam...

Gość monumentalny
hahaha, ale sie czepiaja, nikt ci nie kaze czekac, nie jestes juz 15 letnia smarkula, tylko dorosla kobieta, tamtej dziewczynie tyle zajelo szukanie, ale w koncu znalazla i powiem wam ze ma farta ;p tylko ze ona ma bardzo dobrze pokładna e wglowie, juz plnoowala wczesniej co chciala ugrac w zyciu

kto kasuje moje posty? :) juz komus nie pasuje, ze umiem pomoc i o siebie tez zadbac? Karolina i Barbie - mail do mnie taki jak moj login tutaj tylko na tlen.pl

Gość monumentalny
ja ci wspolczuje, 250 zl to na waciki, a nie na dziecko, ale co ty cchesz uslyszec ode mnie, twoj były to kretyn i debil bez morali??? jesli tak to to potwierdzam, nie moge ci tlko uwierzyc ze przez tak długi okres nie zauwazylas z kim masz do czynienia, bo ktos kto skazuje matek swojego dziecka na takie zycie musi byc pozbawiony skrupulow, i nie mow mi ze jest inaczej, trzeba miec do takich rzeczyy tupet, tyle mam kolegow i wielu z niich potrafi sie ondalezc jako ojciec

Gość monumentalny
wlasnie nie wiem kto too robi ze kasuje :D

monumentalny, serio? a ja sądziłam, że to od czekania konkretnej liczby lat zależy:P to był żart gwoli ścisłości widzisz, sam mówisz miała farta to też nie za bardzo na korzyść mężczyzn świadczy ;) suma sumarum wychodzi, że kobiety o poważniejszym podejściu mają niewielkie pole manewru

Gość Legiony Lucyfera
stara prawda jak swiat brzmi tak:::: dran zapładnia, ciepły dobry facet powinien wychowac, i tak od wiekow, i jak w filmie nic smiesznego i tak do zajebania

I nie ma się co użalać na facetów bo nie wszyscy są tacy. Gorzej przetłumaczyć to tym "porządnym facetom" :o że np nie jest tak jak pisze jakiś debil wyżej o zapładnianiu :o to że ciebie żadna nie chce to raczej twoja wina

Karolina- a ja jednego nie rozumiem... Jak sie można decydować na dziecko nie mając żadnego zaplecza finansowego i rozgrzebane studia? I do tego w tak młodym wieku?

Gość monumentalny
przyznaje ze to coo sie teraz dziieje to porazka, zaluje ze zyje w takich czasach, ale zyje wedlug swojego suumienia, nie patrze na innych, wam tez to radze, gdybym cchial sie przejmowac kazdym to oglupieje, zarowno mezczyzni i kobiety poglupieli, nie wiadomo czy sie opłaca komus ufac, sam stoje przed takimi dylematami, nie jestescie wyobcowane

monumentalny: Wystarczy, że wskażesz mi jednego porządnego, który potrafi kochać... Póki co widzę samych prostaków. Nie tylko ja zostałam sama, gdyż moje koleżanki również. Przepraszam, ale muszę chwilowo kończyć. Maluch zaraz się obudzi, a ja muszę przygotować obiad (3 ziemniaki z 1 jajkiem - polska bogata rzeczywistość).

Gość monumentalny
krwawy edward ----- legiony lucyfera pisze to zeby dogryzc i sobie porobic jaja, juz go przyuwazylem :D, fakt ze tka pisza tylko idioci, zycie to nie bbajka, jedni lubia sie bawic kosztem innych

mireczkowataaa: Tak zadecydowaliśmy. Chciałam odchować dziecko przed zakończeniem studiów. On ma wysokie przychody - tylko w księgowości jest chyba jeszcze lepszy ode mnie... w kreatywnej księgowości, oczywiście. Wierzę w to, że kiedyś jeszcze mi się ułoży... Przepraszam, ale naprawdę muszę już wyjść. Pozdrawiam i dziękuję za rozmowę.

Gość monumentalny
Polska rzeczywistosc nie rozpieszcza, dlatego porobilo sie tyle sukinsynow, nie masz rodziny zeby cie wsparla?

monumentalny, żadne czasy chyba lepsze nie były, dawniej seks był ukryty plus więcej małżeństw z rozsądku i utrudnione branie rozwodów (ostracyzm społeczny itd) żyję wg swoich zasad, sam wiesz, ze łatwo nie jest. zastanawiam się czy nie skończe jako stara panna z kotem, albo lesba :D

Gość monumentalny
no trzymaj sie

Gość monumentalny
nie zycze ci tego zebyys zyla w osamotnieniu, w koncu zje cie ten kot, powaznie chyba warto poszukac kogos w miare rozsadnego, a jak nie ma to too olac kretynow, zebny na wszystko byl przepis, badz czlowiekiem duzej wiary

karolina- ja życzę Ci, zeby wszystko sie ułożyło. Tylko uważam, ze faceci są jacy są- więc czasem lepiej, w razie W, mieć jakieś zaplecze, szczególnie jeśli planuje się dziecko.

Gość Lajla1212
ja myslalam identycznie jak autorka dopóki nie poznalam swojego obecnego.

Gość jjjjjjjjjj
jestem kobietą

"facet jelsi sie nie stara o kobiete to chce ja tylko bzyknac" ­ A potem tematy na forum: jak mu powiedzieć aby się odczepił :D. Przez takie myślenie to tylko stalkerzy powstają. A prawda jest dużo prostsza: albo się podobasz albo nie - i nie ma żadnego starania. Staramy to się w związku, wspólnie. ­ "Cóż, gdyby wszystko byłoby jak na talerzu widoczne to było by zero rozstań rozwodów, kłótni." ­ I zwolnione z myślenia kobiety by były. ­ "Wystarczy, że wskażesz mi jednego porządnego, który potrafi kochać... Póki co widzę samych prostaków." ­ No to skoro tatuś był prostak to chyba dobrze bo daleko szukać nie trzeba podobnego. Może następny wytrzyma pełne 5 lat :D A porządnego to trzeba było sobie brać od razu bo teraz to możesz mieć z tym spory problem o ile jakiś woli pannę z cudzym dzieckiem na które on będzie łożył.