Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosanka323f

Czy on chce stałego związku czy tylko seksu?

Polecane posty

Gość kokosanka323f
ale skoro taki zauroczony moją osobą to by nie powiedział że spotkanie żeby pogadać be zobowiązań tylko że np randka itd. A mi na nim średnio zależy, bo nawet za bardzo mi się nie podoba. ale wiem że i w takim mogę się zakochać i się tego boję

Gość uhup
"ale wiem że i w takim mogę się zakochać i się tego boję" to rzuć sobie na tapetę fotkę Brada Pitta albo od razu zamów wizytę u specjalisty - wyrobisz się z terapią, zanim się skończą ferie zimowe ;)

Gość kokosanka323f
uhup - oj na marne twoje starania ;)

Gość nbmbnm
napisalem:P

dziecinna jetes.. Jak ty z nim tak piszesz jak tu z nami to on sobie chyba jednak z Ciebie jaj robi.. jak mozna powiedziec po kilku wymienionych postach że sie w kimś na pewno zakocham,albo że jednej czy drugiej stronie juz bardzo zależy.. jeśli ci zaproponuje seks bez zobowiązań to odmówisz i utrzesz mu nosa,a jak będzie ok to czas pokaże co i jak...

Gość uhup
:D moje starania ?:D:D:D:D:D jestem kobietą i nie lecę na tę samą płeć:D:D:D:D ale mnie rozbawiłaś:D

Gość kokosanka323f
rozowy- piszemy codziennie po kilka godzin, a nie kika postow. oj darujcie juz sobie to dogryzanie:)

Gość kokosanka323f
a i tego ze on sobie jaj ze mnie nie robi to jestem pewna, bo jemu wcale takich rzeczy nie pisze, to on zauroczony i ciagle tylko wypytuje co u mnie, martwi sie ble ble