Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaBellla

GG, kto pomoże

Polecane posty

Gość MisiaBellla

Hej. Założyłam całkiem niedawno GG i nie wiem czy coś przestawiłam i gdzie, ale kiedy wchodze w "archiwum", to nie mam ostatnich wiadomości, choć pisuję ze znajomymi codziennie, tylko wszystkie wiadomości kończą się na jednej dacie 7. lutego. Kto mi pomoże zmienić tak, abym mogła odczytywać wszystkie (ostatnie) wiadomości z archiwum. Bo wszystko jest dobrze dopóki mam uruchomione GG, a jak wyłączę i wejdę od nowa, to nie mam ostatnich wiadomości.

Gość poiytrdfghjk
Chyba musisz zmienić w ustawieniach, aby zapisywały Ci sie wiadomosci w archiwum

Gość poiytrdfghjk
Gadu-gadu -> ustawienia -> archiwum -> odznacz "nie archiwizuj wiadomosci"

Gość MisiaBellla
poiytrdfghjk - ale jak kliknę w GG, to tam mam do wyboru "archiwum" i osobno niżej "ustawienia". Nie mam tak, że w ustawieniach mam cokolwiek dot. archiwum. :( Zaś jak klikam w GG-Archiwum, to potem nie ma żadnej z tych opcji którą kazałeś odznaczyć :( Ja mam zdaje się najnowszą wersję GG

Gość MisiaBellla
Po prostu nie wiem gdzie szukać opcji "nie archwizuj wiadomości".

Gość MisiaBellla
Jak klikam w "archiwum", to tam gdzie mam wyrażenie "ostatnie rozmowy", to jest ono na szaro, nieaktywne, a chyba właśnie powinno być aktywne i tam by były ostatnie wiadomości, ale tego nie wiem nie znam się i nie wiem czemu jest na szaro ( o ile wcześniej nie było)

Gość MisiaBellla
Ja już nie wiem, sprawdzalam wszystkie opcje, nie wiem gdzie tego szukać. Pomóżcie.

Gość MisiaBellla
tylko napiszcie w którym miejscu znajduje się opcja "nie archwizuj wiadomosci" bo jak klikam na "archiwum" to nie wiem gdzie to sie znajduje :-O