Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewentualna

moja pupcia dla was tak na dobry dzień ;)

Polecane posty

obgryzasz paznokcie?:O klasówki zbyt stresujace?:classic_cool:

nie, lubie takie krótkie, często się zaspokajam i mojego partnera (jego analnie)

Gość ewentuaIna
Podoba się?

Gość dfdfdfdscdseg
mała pupcia,ale fajna. Jestem kobietą:P

Gość ewentuaIna
Oj coś się żle zalogowałam :O:(

Gość dfdfdfdscdseg
a po co paznokcie zakładać?? Bo taka moda?? Bez sensu,kobietom które dużo w domu robią nie potrzebne są paznokcie

Gość ewentuaIna
:O:(

nie załozę sobie paznokci fuj, tym bardzij sztucznych, nie podązam za moda, mam czyste i to mi wystarcza ;) czasem zapuszczam ale bardzo rzadko w takich mi wygodnie podczas zycia codziennego i zabaw, są moje ;)

Gość lolulolucozalol
Paznokcie faktycznie obskurne, sama nie mam za długich, ale o nie dbam, a nie takie ogryzione, fe :/ A dupa jak dupa, czy ty dziecko masz kompleksy? A jak taka odważna jesteś, to wiesz, poszpanuj całą sobą, a nie brzydkimi paznokciami i miernym zdjęciem swojego tyłka :P

I od razu chce się żyć :D. Na pianinie raczej nie grasz. Dłonie zryte, ale na oko widać że zrobie, nie widać brudu pod paznokciami wszystko, byleby znów nie kazano jej wydoić krów.

strzelam ma laska jakies 16 lat :classic_cool: stad moje pytanie o klasówki :P

No co wy nie widzicie kupy za paznokciami (bo nie wiedzialem co ro za braz za pazokciem)mnie upewnila tym tekstem ze placówkę strzela swojemu menowi:)

Gość fretka;
typowe dla zakompleksionych frutratow,dziewczyna dała tyłek do oceny ,a wy o paznokciach byle komus dojebać .

Nie oni , tylko ja :) Przepraszam, trochę się bawię i staram się połączyć pisanie bez cenzury bez konieczności oglądania niepotrzebnego syfu. Tak czy siak, wszyscy są zachwyceni tym kawałkiem duupy Z Tobą na czele Androgen. To Ty jesteś tym człowiekiem, którego zgubiła własna duma i nie zapoznałeś się z instrukcją obsługi papieru toaletowego Teraz mi się miesza, w kościele dzwonią, czy może Twoje rozdzyny wiszące u twojej duupy wpadają w taki rezonans że warto się wyspowiadać.

fretka; typowe dla zakompleksionych frutratow,dziewczyna dała tyłek do oceny ,a wy o paznokciach byle komus doj**ać . xx wierz mi nie mam jej czego zazdroscić :classic_cool:

A jak chcesz zeby było miło to gatki w dół i pstryk foto TYLKO NA BOGA BEZ PAZNKOKCI!!!!!!!