Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleska

wiara w faceta

Polecane posty

Gość aleska

Hejka wierzycie w to że facet może do końca życia być wierny jednej kobiecie i tylko ją kochać?

ja wierze.Ale wierze, bo chce wierzyc.Jak zdradza to dopoki go sama nie zlapie na goracym uczynku , jest to jego wylacznie problem i wyrzuty sumienia .

Gość W mojej rodzinie wierność
mężczyzny to podstawowa cecha każdego mężczyzny. Jako ostatni wolny mężczyzna w mojej rodzinie z niecierpliwością czekam na Tą, której tą wierność będę mógł przyżec przed ołtarzem.

To nie jest kwestia płci, tylko tego czy naprawdę się kocha. Bo zdradzić może każdy, a jeśli się partnerzy dobrze dobiorą, będą się kochać, to wówczas nie przejdzie im przez myśl zdrada

Gość zagubiona.stara.baba
z doswiadczenia powiem, ze jesli facet sie wyszaleje zanim sie ustatkuje to pozniej mu latwiej zachowac wiernosc, jak to powiedzial kiedys moj dziadek, ze kazdy kot zdechnie jak bedzie stal cale zycie przy jednej dziurze

Gość przynajmniej jedna
Oczywiście,że może być wierny jednej kobiecie ale to zależy od kobiety :classic_cool:

Gość Problem polega na tym, że
za bardzo zachwycacie się fizycznością faceta a nie myślicie o tym czy będzie wam wierny gdy decydujecie się na związek itp.

Gość umcyumcy
Oczywiście,że może być wierny jednej kobiecie ale to zależy od kobiety xxxxxxxxx szczegolnie od takiej co daje dupy (doslownie ) zonatemu:classic_cool: :D

Gość umcyumcy
dupa ,to zbyt duże uproszczenie ale i niektórym to wystarcza xxxxxxx zwlaszcza tobie :D

Gość umcyumcy
ja tobie dupy dam, a nie dam a ty kochance dasz swoj narzad do wylizania kochance :D

Gość 567890
zagubiona.stara.baba z doswiadczenia powiem, ze jesli facet sie wyszaleje zanim sie ustatkuje to pozniej mu latwiej zachowac wiernosc, jak to powiedzial kiedys moj dziadek, 9 To twój dziadek był niezłym kurwiarzem bo tylko tacy tak mówią. Albo facet ma wpojone pewne zasady i ich przestrzega albo nie.

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
ktora nudzaca sie kreatura kasuje wpisy z tego watku?

Gość umcyumcy
cycy