Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę wyjść na idiotkę.

jaką piersiówkę na prezent dla mężczyzny? dwie, FOTA

Polecane posty

http://onlyformen.pl/onlyformen/piersiowki/koks/1623/2.jpg czy taka : http://www.efajny.kei.pl/2012/8/pi8/1.jpg boję sie,że w przypadku pierwszej nadruk bedzie tandetny, a chcę żeby to był praktyczny prezent i żeby sie podobał obdarowanemu :) druga mi sie bardziej podoba, ale boje,sie że jest zbyt kobieca, jak sądzicie?

Gość Szkalet
1 tandetna i dobra dla malolatowa 2 gustowna ale dla snoba

to mój były chłopak :D już mu kiedys dałam piersi :D ale teraz sie tylko kumplujemy, serio jak mu nic nie kupię to nie pójdę na jego urodziny i tyle, więc prosze o poradę! mężczyzn, chłopców i kobiety

Szkalet dziekuję :) faktycznie ta pierwsza chyba nie pasuje, chociaz to jest chlopak 23 lata... to prawie małolat, ale nie chce by rzucil to w kąt tylko zeby używal :)

Gość g;lgg
tez sobie taka kup Czkawko :classic_cool:

nie jest alkoholikiem :) pije głownie piwo, ale może to mu da do myślenia.:D a tak serio, to nie mam innego pomysłu na prezent, jak macie to podajcie :) p.s ktoś tu mam obesje na punkcie Czkawki :D skąd wniosek,że ona to ja? :O

Gość moim zdaniem żadna
lepsze są bez żadnych dodatków, srebrne ładne

Gość g;lgg
bo macie podobne IP :D

Gość g;lgg
a tak serio - przeciez to widac po stylu pisania i paru faktach typu kumplowanie sie z bylym albo picie glownie piwa :classic_cool:

Gość moim zdaniem żadna
a jak pali, możesz mu kupić jakąś zajebistą zapalniczke

o piciu piwa napisałam później :D dużo osób kumpluje się z byłymi :) chyba nie pójdę na te urodziny skoro uważasz,że tylko jakaś czkawka by sie tak zachowala ;( jestem porządną dziewczyną :(

Gość Szkalet
Moim zdaniem żadna ma dobry gust

pominełam fakt,że on jest biseksualny, więc dodatki typu nadruk z seksownym mężczyzną nie będą niewskazane ;)

Gość g;lgg
to o piciu piwa dalo mi 110% pewnosci ze to Ty :classic_cool: albo kup mu jakis dobry alkohol, na pewno sie ucieszy :classic_cool:

no dobra przyznaję się :( teraz już nie kupię żadnej piersiówki, bo jeszcze ktoś wyhaczy moje dane osobowe 😭 ale alko co to za prezent..wypije raz dwa i zostanie butelka..no chyba,że w jakiejś ładnej butelce mu kupię, ale wstydxze sie isc do sklepu z alkoholem :(

Gość g;lgg
ale przynajmniej bedzie mial alkohol z wyzszej polki tylko dla siebie :classic_cool: a do tego bedzie mogl zatrzymac butelke jesli bedzie kosmicznie wygladala :D z piersiowki tez raczej bedzie korzystal sporadycznie albo w ogole odstawi ja do szuflady :classic_cool: ps: kolega na sylwestra kupil wodke ktora byla w butelce w ksztalcie pepeszy :D ale kosztowala ponad 200 zl :(:classic_cool:

to już nie wiem co mu kupić :( może zrobię coś z filcu :) albo nakupuję 10 prezentów z wszystko po 5 zł :classic_cool: