Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniwatpliwosci

możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość paniwatpliwosci

Witam. Okolo 2 i 4 tygodni temu pieściłam się ze swoim chłopakiem, jednak do wspólżycia nie doszło. Ponad tydzien spóźnia się mi okres i teraz zastanawiam się czy powinnam się martwić, że jakimś cudem przytrafilo się nam coś. Oczywiście nie było wytrysku w okolice moich narządów ani też nie dotykał mnie po orgazmie swoim, jednak zastanawiam się czy przypadkiem ja czegoś nie przeniosłam. Nawet jeśli to chyba mala szansa na zapłodnienie? Wiem, że było na pewno sporo odpowiedzi w podobnych tematach, ale ja już się zaczynam zastanawiać, bo nie tylko spóźnia się mi okres, ale coraz częściej chodze do toalety (nawet co godzine). Niby mam objawy jak na okres, boli mnie podbrzusze i jajniki, ale nadal nic. Co powinnam o tym myśleć?

Gość kiskaaki
dziecko małe 16letne juz ci pisalam zebys poszla mamusi sie przyznac bo na bank jestes w ciazy przy twoich objawach

Gość paniwatpl
szykuj wyprawkę kochana

Gość paniwatpliwosci
Nie, nie był. A jesli przenioslam go na swojej dloni? P.S. Pierwszy raz dopiero napisalam cos w tym temacie, wiec nie wiem o co chodzi kiskaaki.

Gość kiskaaki
a to najwidoczniej musialam to pisac innej 16 latce :) spoko powtórze:) na 98% jesteś w ciąży, idź pogadaj z mamom, zabierze cię do gina i poznasz płeć maleństwa :) no i oczywiscie gratulacje :)

Gość paniwatpliwosci
Naprawde powinnam szykowac wyprawke? Prosze Was, nie zartujcie sobie z tego, bo tydzień temu dałabym sobie rękę uciąć, że nie ma opcji bym była w ciąży, a teraz juz się waham.

Gość paniwatpliwosci
No ale to mozliwe by przenieść plemniki głęboko w pochwę? Bo mi się wydaje to nierealne. Bym musiała się bardzo starać by mi się udało.

Gość kiskaaki
nie no serio to jest możliwe i to nawet bardzo, idz do ginekologa bo musisz zacząć brac kwas foliowy... no chyba że chcesz żeby maleństwo miało rozszczepiony kręgosłup

Gość zegda
"idź pogadaj z mamom" x o dżisas :D a może z mamami? analfabeci

Gość KFfdkm gdpfjgropy
test ciazowy kosztuje ok 20 zl i jest dostepny w KAZDEJ aptece wiec nie ma sie co pytac ludzi ktorzy nic o tym nie wiedza tylko sobie taki zrobic ;p

Gość paniwatpliwosci
Wiem i jesli przez tydzien nie dostanę okresu to pewnie wykonam test. Szukalam po prostu potwierdzenia, że szanse są raczej minimalne.