Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam takie pytanko

dziewczyny w ciązy czy podczas seksu macie jakies obawy że dziecku to zaszkodzi?

Polecane posty

Gość Mam takie pytanko

jak w temacie

Gość na początku ciąży miałam
teraz mam oststni tydz. 4 miesiąca i to raczej mój mąz się obawia...że mały w przenośni "dostaje w główkę" że nie chce zaszkodzić itp....

Gość Zamiast
Miałam na samym początku i lekarz zalecał odczekać pierwszy trymestr bo byłam po poronieniu. A potem kochaliśmy aż do porodu :-)

Gość byle do wiosny...
nie mam żadnych obaw :) raczej dziecko jest fajnie kołysane podczas seksu ;) jestem w 38 tc

Gość Mam takie pytanko
byłam kilka dni temu u ginekologa ( jestem w początku 12 t.c. ) i powiedziała, że nie ma żadnych przeciwwskazań. Wczesniej nie miałam ochoty na seks bo źle sie czułam, codzienne mdłości i wymioty po każdym psiłku mnie wykańczały. A teraz od 3 czuję sie dobrze, ale mam takie lekkie obawy. Czy seks musi być taki bardziej delikatny?

Gość matris
Nie ma to jak seks grupowy

Gość co za pytania.
Ja nie mam żadnych obaw i nigdy nie miałam. Lekarz powiedział że jest w porzadku i nie ma przeciwwskazań. Kochamy sie za każdym razem jak mamy na to ochotę. Czasem delikatnie a czasem ostrzej. Jedyne na co uważany to żeby nie uciskac mocno brzucha bo jestem w 37tc więc jest już dosyć duży.