Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilcia12345

Ciąża, proszę pomóżcie!!

Polecane posty

Gość kamilcia12345

Wiem, że było tysiąc takich tematów. Jednak proszę o fachową poradę i nie piszcie głupich komentarzy. A więc, okres mam średnio co 29-30 dni. Ostatnia miesiączka zaczęła mi się 5.02., 9.02. miałam założony tampon i bawiliśmy się z chłopakiem, on jeździł penisem po łechtaczce itd. Co chwilę chodziłam do łazienki i wycierałam te miejsca chusteczkami higienicznymi. Potem on miał dłonie w spermie, był je umyć, ale powiedział, że zrobił to niedokładnie i zaczął jeździć po mojej łechtaczce. Potem wytarłam to miejsce papierem toaletowym. Czy jest szansa, że jestem w ciąży? Z tej paniki boli mnie brzuch i wszystko... trapi mnie coś jeszcze... Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc. Od końca ostatniej miesiączki boli mnie brzuch, podbrzusze. Aż głupio się przyznać ale mój TŻ w listopadzie wsuwał mi paluszki (na których była sperma, ale gdy ją wsuwał, była ona już sucha - od momentu, gdy plemniki znalazły się na jego dłoni do momentu, gdy wsunął mi palec minęły jakieś 3-4 godziny). Nie wiem, czy obawiać się ciąży, bo przecież plemniki żyją bardzo krótko... Pomóżcie!!