Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spotkanie po latach

Czy warto poddać się zabiegowi obrzezania ?

Polecane posty

Gość Spotkanie po latach

Podobno po tym zabiegu łatwiej o higienę miejsc intymnych, a i kobieta odczuwa różnicę podczas współżycia. Jak to jest waszym zdaniem ?

Gość Spotkanie po latach
może jakieś inteligentniejsze wypowiedzi ;) ?

Gość marchewka z przemytu
Co do higieny to może prawda. Ale ja akurat próbowałam seksu z obrzezanym i nie stwierdzam żadnej różnicy w przyjemności ;) Także wybór należy do ciebie :)

Gość wiki900
warto, mój ex był obrzezany i seks był super, członek był zawsze czysty i mogłam mu robic loda bez żadnego obrzydzenia bo po prostu był czysty i nic nie było czuc, a mój obecny partner nie jest obrzezany i mi to przeszkadza bo co z tego że umyje członka jak za pare minut go czuc i nie mogę mu robic laski bo mnie brzydzi ta ciągnąca się skórka fuu i namawiam go na obrzezanie ale on nie chce bo się boi

Gość jak masz ochotę to się
obrzezaj,teraz są takie czasy,że nie tylko Żydzi się obrzezają.

Gość Spotkanie po latach
Właśnie się waham :o wiec stąd to pytanie..

Gość Spotkanie po latach
Aha...

Gość obrzezanego fiuta łatwiej
domyć,takiego ze skórka to ileś by nie szorował,to i tak zawsze będzie się gromadzić wydzielina pod napletem :o

to,ze takiego chuja latwiej domyc,bo naplet nic nie przykrywa to zadne filozfia :P To logika!

Gość daruj sobie barman
nie pomagasz to nie przeszkadzaj 🖐️

Gość Braman 007
to że łysą głowę łatwiej utrzymać w czystości i robactwo się nie zalęgnie, to logika, nie filozofia, filozofia jest wtedy kiedy szukamy argumentów dla nakazów jakiegoś pustynnego bożka co się lubuje w zbieraniu kawałków ludzkiego ciała

Gość O JAAAA
Tu nie chodzi o wiarę idioto ! Tylko o względy praktyczne :o

tylko,ze wlosy to tez odoba czlowieka,a napletek na fiucie nie :P

Gość kiła mogiła
barman tobie sie tematy pomyliły , mowa o obrzezaniu ze wzgledow praktycznych a ty od razu ideologie do tego dorabiasz.

Gość O JAAAA
pewnie barman to prawik :D

Gość Spotkanie po latach
No właśnie, mi chodzi o względy praktyczne, a ty od razu piszesz jakieś bzdury i wszystkich obrażasz :o

Gość kaska wpod stodoly
Autorze...ja mam doswiadczenia ze obrzezanymi i nieobrzezanymi facetami :) Obrzezane sa czysciutkie i pachnace...natomiast jieobrzezane nigdy takie nie beda. Moj partner nie ejst obrzezany i ilekroc by sie myl zawsze cos od niego czuc. Kiedys mialam obrzezanego i byl zajebiscie czysciutki.

Gość Braman 007
wy pieprzycie głupoty o rzekomych względach praktycznych - jedyne wasze tłumaczeni zmazasy, to jestem brudasem i nie chce mi się myć, więc się obrzezam, miłej zabawy śmierdziele, ale lepiej od razu sobie puste łby obetnijcie, w ogóle nie będziecie się musieli myć

jestem facetem:P wiec co najwyzej moge spodobac sie mojej muślince (to to w ogole znaczy??) :D

Gość kaska wpod stodoly
Braman nie pitol. Wez do ust obrzezanego i nieobrzezanego penisa to zrozumiesz :O

Gość Spotkanie po latach
Chyba sie zdecyduje na zabieg jednak :p

Gość do barmana...czy Ciebie ktoś
zmusza do obrzezania, skoro tak agresywnie reagujesz na temat?

Gość Braman 007
a kto was zmusza, rabin czy imam? amputacja jako forma higieny, buahahahaha, nazwanie was imbecylami to byłby komplement

Gość johny 5
jak masz krótki naplet to nie ma sensu. Jak masz długi, to można, ale tak, żeby mieć krótki i wszystko. tak całkiem na łyso nie jest dobrze. Warto sobie chociaż troszkę zostawić, kobieta normalnie będzie mogła go trzepnąć, bo jak nie, toi zawsze będzie w użyciu żel.

Gość tu nie chodzi o to że jak
ktoś chce się obrzezać to brudas! Jest wręcz odwrotnie! Nieobrzezanego fiuta choćby nawet ile by się szorowało,to zawsze będzie się zbierał brud i smród pod napletem :o A potem będzie tak: http://www.youtube.com/watch?v=URsNxEFPTJo :D

No sorry dziewczyny ale wy sie z jakimis brudasami zadajecie chyba...:/ Ja jakos nic ne czułam od mojego chłopaka a nie miał obrzezanego... a z obrzezanym to podobnie bylo. Dla mnie to nie było róznicy i nie warto sie okaleczać tylko bardziej dbać o higiene.

No i właśnie jak już ktoś napisał, jak masz obrzezanego to zawsze musisz używać żelu nawilżającego, bo na sucho już nie da rady bo go podrażnisz. I właśnie wtedy przydaje sie napletek, przynajmniej możesz sobie ręką normalnie zrobić...;)

Gość Braman 007
a jak się palców nie obetnie, to jakby się nie szorowało, to będzie pod paznokciami nimi brud, podobnie uszy włosy, stopy, pachwiny itp. - po co się myć, jak można obcinać, jakoś chętnych brak? pewnie dlatego, że imam nie kazał

Gość Spotkanie po latach
Ja już powiedziałem swoje czemu się nad tym zastanawiam. Swoją drogą masz coś barman do wyznawców innych wiar ? To nie forum dla ciebie :o możesz się z czymś nie zgadzać, ale zachowuj się kulturalnie a nie wyzywać od brudasów czy cip

Gość Spotkanie po latach
Widać co niektórzy nie potrafią ze zrozumieniem czytać :D może czas powrócić do szkoły ;) ?