Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujdwjwdjwkw

Zajmijcie sie swoim zyciem a nie innych

Polecane posty

Gość kujdwjwdjwkw

Skoro macie takie udane zycie ,pracujecie to dlaczego tak was boli to ze sa kobiety ktore siedza w domu i opiekuja sie dzieckiem ???? Czy to jest juz powod by sie wyżywać i wyzywać te kobiety od najgorszych ????????????????? Skad wy wiecie jaka sytuacje maja inni... Skoro kobieta moze byc w domu i w 100% zajac sie dzieckiem oraz domem znaczy ze ma na ogol na tyle dobra sytuacje finansowa ze strony meza ze nie musi pracowac !!!!! Sa faceci ktorzy uzgadniaja juz na poczatku staran o dziecko z zona ze ona ma sie zajac w pelni wychowaniem dziecka i obowiazkami w domu a on bedzie zarabial ... Dlaczego wy tak bardzo angażujecie sie w cudze życie ????? Czy wasze jest naprawde na tyle nudne i beznadziejne ze szukacie na sile ofiar by sie wyzyc????? A moze to sie wiaze z kompleksami ze macie chęć ponizac i krytykowac innych ?????? Rozczaruje was.. Sa naprawde na tym swiecie wartosciowi mezczyzni ktorzy kochaja swoje zony i dzieci .. To ze wy musicie pracowac i tyrac by utrzymac dom ( w wiekszosci tlumaczycie ze niby pracujecie bo chcecie) nie znaczy ze innym sie tez zle powodzi. Sa tez matki ktore wola poswiecic swoj czas w pelni rodzinie .. Ich dzieci pojda do szkoly, beda mialy z czasem swoich znajomych i coraz mniej czasu bedzie na spedzanie wspolnie czasu. To co sie dzieje to sie w glowie nie miesci na tym forum.. Wiecznie jakas zawisc, krytyka czy tu kiedys bedzie normalnie >??? To forum dla matek , kobiet w ciazy .. A czuje sie tu czasem jak na forum dla kiboli ;/

Każda kobieta powinna robić to co odpowiada jej i jej partnerowi czy rodzinie a nie sąsiadkom, babciom, matkom czy kafeterii. I też uważam, ze nikt nikomu z tego tytułu nie powinien ubliżać. Tylko zauważ autorko, że to również matki pracująe w domu jadą po tych pracujacych zawodowo. Że mają mężów niezaradnych a jedynym zajęciem jakim moze zająć się kobieta to siedzenie na kasie. To powinno działać w obie strony.

Wyobraz siebie autorko, ze ja nie musze pracować. Ale kocham to co robię. Siedzenie w domu mnie nudzi. A tak wogole to działa w dwie strony, to wy obrazacie kobiety które pracują, wmawiacie nam ze nasz mąż nie potrafi zarobić na dostatnie życie. A gdybym miała pracować na kasie to wogole bym sie z domu nie ruszyła bo opieka dla dziecka, paliwo kosztuje.

Gość kujdwjwdjwkw
ja nikogo nie obrazam i mnie kompletnie nie interesuje cudze zycie.. Czy ktos musi pracowac czy nie.. I uwazam ze macie tez racje. Ludzie maja rozne sytuacje w zyciu ale o to wlasnie chodzi ze jakby nie mieli -nie maja prawa obrazac innych czy ingerowac w ich zycie. Temat ten i to co napisalam tyczy sie wszystkich babeczek , ktore ponizaja siebie wzajemnie.. Czy pracuja czy tez nie. Jak na razie natomiast widzialam temat : KURY DOMOWE nie odwrotny . tak naprawde co by tu czlowiek nie napisal i tak jest zle i tak zostanie zjechany z gory na dol ...

otóż to, co sie nie napisze to źle, jak siedzi w domu, bo może sobie na to pozwolić to pasożyt i leń jak pracuje - pieprzona karierowicza pojechane jesteście:D

Gość oj tammmm
nie przejmuj się tak tym co tu piszą :) to tylko kafeteria

Gość do autorki....................
a ty tak bardzo przezywasz co ktos na forum pisze? :D Hahahaha! Jakbys byla szczesliwa i pewna swego to bys miala w dupie zdanie obcych bab. Widocznie nie jestes :P

Gość heehe wreszcie ktoś to napisau
ja też siedzę w domu z dzieckiem, co prawda mąż prowadzi działalność i mu pomagam przy tym, zawodowo nie pracuję choć jestem po studiach.. I ku rozczarowaniu i oburzeniu tych zapracowanych kobiet, co krytykują inne mąż wszystko przepisał na mnie dom, działki itp. Autorko w tych krytykujących wypowiedziach wylewa się żal i zazdrość o to że one muszą pracować i zajmować się domem także, nie pomagają im w tym mężowie lub rozliczają je ile na co wydają i co opłacają. Zazdroszczą że ktoś ma lepiej, nie mieści im się w głowie że są mężczyźni przez duże M, jak nasi którzy są w stanie (pozwala im na to zaradność) zapewnić rodzinie byt. Ja choć jestem za tradycyjnym podziałem, nie ukrywam że moje dziecko ma niecałe 2 lata a ja po całych dniach w domu (mieszkamy w małej gminie gdzie nikogo nie znam) dostaję na głowę i myślę o podjęciu pracy ale tylko z takiej przyczyny że dostaję w domu pierdol*ca i chyba potrzebuję jakiejś samorealizacji. Póki co o tym że pójdę do pracy mój mąż nie chce słyszeć ale i tak postawię go przed faktem dokonanym.

Gość kujdwjwdjwkw
ja nie przeżywam tylko mnie krew zalewa jak widze takie tematy .. No ale oczywiscie powtorze po raz kolejny co by tu nie napisal zostanie zjechany.. Przyklad wyzej;) I ok . Jak dla Ciebie moge być nieszczesliwa- zgadzam sie i co poczulas sie lepiej?:)

Gość a gdyby tak mozna było
po co sie wczuwasz w te wypociny:D to traktuje sie z przymrużeniem oka, jak napiszesz,ze ci zle to sie smieją a jak masz dobrze to zazdroszcza

Gość ja siedze w domu od 7 m ciazy
i stac nas na to w koncu jak byloby inaczej nie siedziałabym.nie wyobrazam sobie oddac dziecka do zlobka.dla mnie to napikniejszy czas,gdzie maluszek potrzebuje tylko mamy.na kolegow bedzie jescze czas.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
" co krytykują inne mąż wszystko przepisał na mnie dom, działki itp. " jasne, ciekawe, przeciez w malżeństwie jest wspólne a on przepisał na ciebie, nastepna frustratka, co na forum się dowartosciwuje:D :D :D

Gość przeciez kazda ta krowa
jak ja nazwalas ma czarny nick i wtedy slodko pierdzi :D Wy w ogole glupkowate jestescie aby sie forum przejmowac. Wejsc, posmiac sie z glupoty innych i wyjsc. A te siedza i kloca sie jak przekupy o swoje racje. Kretynki i tyle :D

powoli zaczynam to kumać, jestem nowa:) rozglądam sie po tym forum, a ze młoda już taka nie jestem chciałabym w wolnych chwilach popisać z normalnymi dziewczynami, ale nie widzę tu takich wiec chyba spadam z tego działu, bo tu same niedojebane kretynki:D

Do: przecież każda ta krowa :) nareszcie ktoś coś mądrego napisał. Ja mam osobiście jawnie wyjebane na to kim kto chce być,ile zarabia i czy siedzi z dzieckiem czy z psem. Grunt to dobry ubaw przy tej lekturze :). Powodzenia i kurom domowym i biznesmenkom ;).

Gość słuchaj, ale w czym problem?
To jest foum dyskusyjne, anonimowe, jesli ktos wstawia tu swoje posty, musi sie liczyc z bardzo roznyi opiniami, nawet wyzwiskami. Ludzie maja rozne zdania na rozne tematy. Taki jest swiat. Mozna tu nie pisac, albo nie czytac niemilych komentarzy

Gość słuchaj, ale w czym problem?
istota takiego forum dyskusyjnego jest wlasnie zajecie sie innymi,nie tylko sobą- to oczywiste i takie jest jego zadanie. Oczywiscie milo,zeby swoje opinie wyraac w kulturalny sposob, moderator powinien kasowac wulgarne. I tyle.

Gość etwetwetwetw
czas z dzieckiem jest cenny, to tez czas dla siebie, biblioteki, ksiazki o tematyce dziecka, a nawet zwykle... dla mnie to wazne. czuje sie jakbym stracila cenny czaas,bedac w pracy. ale za rok, za dwa...chce! chce istniec poza kuchnią, stołem, chlebem i obiadem, byc czlowiekiem potrzebnym nie tylko w domu, nie tylko sufit kuchenny bedzie moim swiatem