Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ona

czy facet ma prawo uderzyc kobiete jesli ona zacznie?

Polecane posty

Gość zalamana ona
Tak casablanca to byl impuls na codzien sie tak nie zachowujemy.

Gość zalamana ona
akurat nie siedze w domku z ukochanym a do lekarza ide jutro

pytałaś czy sa objawy. Ja miałam tylko opuchniety nos i mnie bolał, głowa tez :o nie poszłam do lekarza i niestety czekała mnie operacja bo miałam powazne zlamanie.

Gość zalamana ona
Niepotrzebne sa takie akcje i tak ja juz mowilam jest mi z tym zle i przykro bardzo

Gość zalamana ona
no wlasnie ja mam opuchniety i nie moge przez niego oddychac boli,ale biore mocne leki i głowa tez 😭

Zrozumiałabym jeszcze gdyby cię'" szarpnał" za rękaw po tym jak go uderzyłaś.Jednak złamany nos świadczy że facet nie radzi sobie z agresją bo jego reakcja była nieadekwatna do sytuacji. Jutro może sie okazać ze zupa była za słona...Zastanów się.

Gość fchfbhs
jakis frajer ,zaden normalny facet po takim czyms ,bo za darmo liscia nie dostal albo by sie ogr albo poszedl by dalej do tej szmaty ,ale nigdy by nie oddal . moj facet jaki jest taki jest ,ale jak tylko zobaczy ,ze facet reke na kobiete podniesie to odrazu staje w obronie kobiety ..idz do lekarza ,wypnij sie na niego i znajdz sobie normalnego chlopa

nieogryzek ma rację więc sie autorko zastanów bo u mnie było podobnie. Pierwszy raz mnie uderzył bo jego zdaniem za bardzo sie usmiechałam do kolegi, a pozniej to juz kazdy powód był dobry zeby mnie sprać :o nawet czasem powodu nie musiał mieć.